Melyik fajta körte jó befőttnek? (tudásbázis kérdés)
Az a "Conference" meg gyanus eltevesre.
A regi gyumolcsfajtaknak nem volt ilyen fantazianevuk. Az viszont csak ezutan fog erni.
...ezért lett volna jó ha tudom a nevét, mert nem mindegy melyik kerül befőzésre. De úgy látom a Vilmos körte még befőzhető...de ha nem kapok mást marad a Bosc kobak... egy-egy próbát most megér, jövőre meg jobban figyelek majd erre is, hogy időben és ne későn jusson eszembe :D
köszi.
Csak arrol tudok nyilatkozni, amit mi tettunk el.
Volt meg valamilyen "citromkörte", meg a kifferkorte utan erik egy kevesbe izletes, de eltenni jo kortefajta, de annak nem jut eszembe a neve.
Anyukammal hamoztuk, keneztuk, dunsztoltuk hosszu eveken at.
[link] .... időközben megtaláltam a nekem való körtét :)
Köszi a hsz-ket, úgy látom kevés házitündér" van itt közöttetek!
Itt a teljes mondat:
Mindenesetre McMenemy Márk a nyomásnak engedve hamarosan beindítja Töki saját Insta-profilját, és ha az meglesz, természetesen azonnal breakingelni fogjuk a hírt.
Mi mindig a klapkakedvencet tettuk el.
Az mar leert, a kiffert sosem tettuk el.
További ajánlott fórumok:
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Kiskutyát szeretnék a 3 éves kislányomnak. Melyik fajtát ajánlanátok? Kertes házban lakunk.
- Melyik szőlő fajtából készül a legjobb bor?
- Te melyik fajta légzésfigyelőt ajánlod? (Ami nem riaszt be tévesen és nem túl drága...)
- Szerintetek melyik kutya fajta a legjobb csecsemő/kisgyerek/gyerek mellé? Védelmező/szerető/családbarát :)
- Lehet a birsalmát körtével együtt eltenni befőttnek?