Melyik budapesti hely veszélyes ezek közül? (beszélgetés)
Szerintem teljesen mindegy melyik kerületben veszel lakást. Veszély szempontjából nem lehet besorolni a kerületeket, hiszen minden kerületben vannak olyan helyek, ahol nem túl bizalomgerjesztő emberek laknak.
Én pesti vagyok és semmi pénzért nem költöznék Budára. Szerintem az I. XI. XII. kerületben is pont olyan öregek, dohosak, büdösek a házak, ahogy a pesti régibérű házakban.
Számomra teljesen egyforma az V. VI. VII. VIII. IX. kerület. Régi, dohos, sötét épületek és persze mind a 4 kerületben sok olyan ember lakik, tartózkodik, akik miatt félelmetesnek tűnik, de ugyanez igaz az összes kerületre.
Közlekedés szempontjából viszont a belváros a legjobb. Pillanatok alatt odaérsz bárhová. Ha gyereked van, akkor ezek a helyek nem túl jók, mert kevés a park és nagyon későn tudod elengedni egyedül bárhová.
A VIII. kerületnek is vannak jó részei, a XIV. kerületnek is.
Amiket írtál, azok közül én egyik helyen sem vennék lakást. Zajosak, nem lehet szellőztetni a lakást, mert csak a kipufogó szaga jönne be és egyik helyen sincs park, játszótér...
III. kerülettel mi a helyzet, kedves budapestiek?:)
Én nem veszek lakást, de bnőm nevében érdeklődöm!
15-17 M forintért nézegettem. A méret nem különösebben fontos, ezek 55 - 85 négyzetméteresek, bár van, amelyik kevésbé jó állapotú.
Igazság szerint a belváros jobban érdekelne, Budát nem igazán szeretem, de ezek ott jó ajánlatok, azért írtam ki. A Hegedű utcain gondolkozom, de arról nem nagyon írtátok, milyen lehet.
A 8.kerületben,megvertek,a 7-ben drogos cigány akart pénzt tőlem,meg kéregetők akartak megkéselni.
Úgyhogy ezeket biztos nem ajánlanám.
2., 3., 4. utcák részemről kilőve.
A többi csupán pénz kérdése.
én a 6,7,8 kert kilőném nagy ívben, minden tekintetben.,
Ami nagyon jó, az 1,2,12,11, kerület.
14 ker is jó csak az már eléggé kiesik szerintem.
Nem vagyok (még) jártas Pesten, lakásvásárlás előtt állok, sok hirdetést nézegettem, míg találtam pár lakást, ami tetszene.
Az érdekelne, közbiztonság szempontjából milyenek az alábbi részek, mennyire számítanak jó helynek, mennyire élhetőek, biztonságosak.
II. Nyúl utca, VII. Garay utca, XII. Istenhegyi út, VI. Hegedű utca, XIV. Ajtósi Dürer sor, VIII. Rákóczi tér
További ajánlott fórumok:
- 24 hetes terhes leszek a két ünnep között, ekkora tervezünk pihenést olyan helyen, ahol termál víz van. Veszélyes lehet?
- Melyik budapesti kerületben (vagy környéki városban/faluban) élsz, és mi a környékeden a legjobb/legrosszabb hely lakhatás szempontjából?
- Budapesti helyi közlekedés ingyenes 14 éves kor alatt? Napijegy milyen járműre érvényes?
- Melyik helyet válasszam a Budapesti Operettszínházban?
- Hány évesen érdemes elvinni egy kisgyereket musical előadásra, mondjuk a Budapesti Operettszínházba? Esetleg közületek valaki járt már ott g
- Dolgozik közületek valaki a budapesti II. számú Belgyógyászati klinika intenzív osztályán?