Melyik bankban nincs számlavezetési díj? (tudásbázis)
Amúgy a számla zárása, csak annyi, hogy bemész, felveszed a pénzed, és záratod a számlát. Utána még küldenekkivonatot, amit elteszel a fiókba, és ennyi.
Ha a díjai megfelelnek, a CIB-et merem ajánlani, mert nagyon jó a kiszolgálásuk. OTP-vel ellentétben egy alkalmazottal sem találkoztam, aki valamire ne tudott volna válaszolni. A netes felület jól átlátható, böngésző preferenciája nem komoly, a telefonos menüjük jó, és ritka, hogy hosszabb időt kell várni.
Régen OTP-s voltam és is. Azon kívül, hogy borzasztó drágák, olyan csapnivaló bagázzsal máshol még nem találkoztam.
MKB nem is túl olcsó, meg az ügyintézés nehézkesebb tud lenni. A netes felületükön valamikor inkább cuki flasht csinálnak ahelyett, hogy működne az alapfunkció.
Nyiss egy új számlát, majd szüntesd meg a régit.
Axával vigyázz, nagyon korlátozott a tevékenysége. Az ügyintézőik meg egyenesen csapnivalók.
Bankot szeretnek cserelni.Hogy kell elkezdeni?
Nezzek egy uj bankot,es bemenjek a regi bankomhoz,es felmondjam a szolgaltatasukat?
Hogy mukodik ez?
További ajánlott fórumok:
- Melyik banknál a nincs ill. a legolcsóbb a számlavezetési díj?
- Elperelheti az apa a gyereket az anyától, ha nincs az anyának munkája, ellenben van pár milliója a bankban?
- Lehet úgy bankszámlát nyitni, ha az illető akinek a nevére nyitják nincs ott a bankban?
- OTP bankszámlára akkor is tudok utalni pénzt, ha nekem semelyik bankban sincs számlám?
- Melyik banknál a legolcsóbb a céges számlavezetés?
- OTP számlavezetō munkatárs