Melyik az az étel amit nem tudsz megfőzni (valami miatt nem sikerül)? (beszélgetés)
A nokedlit nem csináltam még,és nem merek belefogni.Azóta nem is ettünk a férjemmel amióta(2 éve)apukám meghalt.
A sztrapacskám (1-szer csináltam) is nem volt olyan jó,mint ahogy apukám csinálta...
Meg a gyümölcslevesért majd megveszek,reszketek érte.4-szer csináltam,és mind a 4-szer moslék íze lett.És lesüllyedt a sűrűje az aljára,a víz meg feljött...
Én néha főzök grízest, mert szeretem...és akkor hihetetlen adagokat pusztítok el, nem tudom, mekkora lehet egy "hivatalos" adag.
No a rövid menzás időszakból arra emlékszem, hogy ebből korlátlanul kaptam repetát. :-D Szerettem úgy, ahogy adták, az olcsó tömb-lekvárral együtt!
:-D
Én nem emlékszem a menzásra. Nagyon rövid ideig étkeztem menzán.
Nagymama ha főzött is, nem emlékszem az ízére, szóval nem vagyok elfogult egyik irányban sem.
Viszont indiai módon főzöm a sárgaborsót, és imádom...
Én pedig egyszerűen nem tudok jó öreg Menzás sárgaborsófőzeléket csinálni :((((
Mindig a vécé eszi meg az egész fazékkal :(((((
Én még nem sütöttem Wellington-bélszínt, de nem hiszem, hogy sikerülne. Bár talán kár volt látnom a tévében Gordon Ramsay követelményeit... :-D
Rengeteg olyan étel van, amit nem tudnék elkészíteni, nem merném kijelenteni, hogy "olyan nincs". Az általam kedvelt ételeket több változatban is megfőzöm bármikor, de töltött káposztát még soha nem főztem.
Nekem a főzelékek elég gyakran sikerülnek hígra.
Van egy barátnőm, akinek a grízes tészta nem sikerült sokáig, pedig jól főz egyébként.
Mire összehozta valahogyan, addigra a férjénél cukorbetegséget diagnosztizáltak, tárgytalan a további kísérletezés...
azt nem főzni kell:))
szívesen segítek ,abban profi vagyok:)
Fogalmam sincs...
De nem érdekes, mert székelykáposztát szoktunk főzni helyette, jó sok húskockával megeszik.
Erre én is kíváncsi vagyok.
Én általában fokhagymamártást szoktam készíteni.
További ajánlott fórumok:
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Étel vagy gyógyszerallergia miatt kialakult tüneteket mivel lehet gyógyítani vagy enyhiteni? Akinek van hasonló tapasztalata ossza meg.
- Megteheti a munkáltató, hogy rákérdez arra, milyen családi ok miatt nem tudsz bemenni dolgozni?
- Ha nem tudsz elmenni(szülés miatt) egy közeli barátnőd esküvőjére, akkor mekkora mértékű ajándékot kell adnod?uazt, mintha mennél?
- Ha beteg bölcsis/ovis gyermeked miatt nem tudsz dolgozni menni, hogyan oldod meg a munkahelyeden a hiányzást?
- Hajhullás miatti vérvétel esetén milyen "vér-összetevők" szintjét kell vizsgáltatni?