Melyik az a homeopátiás szer, ami vajúdás alatt segít tágulni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én egy 35hetes kismama vagyok,az lenne a kérdésem,hogy a lent emlitett bogyok hol és kb mennyiért kaphatok?Köszi!
Bár hős módjára szedtem a bogyókat a vajúdás alatt is,sajnos ez sem vált be.
Szerintem nagyban benne van a dologban az is,ki-mennyire teremtetett a szülésre...
Sajnos én nem.Nem tágultam,viszont a fájások nagyon erősek voltak,így 4 órányi vajúdás után császár lett a vége.
Remélem másnak sokkal több szerencséje lesz!
Én is csatlakozom Jutka2-höz.
Cimicifugát szedtem,mint Ezti.A vajúdás beindulásakor fölváltva a Caulophyllummal 15 percenként kapkodtam be.
Bár nem emlékszem,a párom mondta,hogy buzgón olvasztottam a nyelvem alatt:)
"Aktívan"(falkaparósan) 4 órát vajúdtam,aztán én is kaptam oxitocin rásegítőt.
Hááát,ez elég kevés idő a legtöbb vajúdáshoz képest,szóval.....vonja le mindenki magának a következtetést.
Málnalevél teát is ittam a 38.héttől:O
Én hiszek:))))
Én a második gyereknél ittam a 7.hónaptól a málnalevél -teát,de mikor ott volt az idő,bizony nem tágultam.Császár lett.Ezért próbálnám meg a bogyókat.Szerencsés vagy,hogy nálad így alakult!
Igyekszem minden praktikát betartani,kipróbálni.
Jutka 2-höz csatlkakozva én is ezeket szedtem, szülés előtt 2 héttel elkezdtem napi 2-szer 5 bogyókákat:) plussz napi 3 csésze málnalevél tea. ( 1 csézse, 1 evőkanál teafű)
Nekem az első rendes fájás már rögtön 5 perces volt, 3 óra és 44 perc múlva a karomban volt a kisfiam!!!
Nem tudom hogy a csodaszerektől, vagy alkati kérdés, de szerintem ha ezen múlik érdemes kipróbálni, nem veszíthetsz semmit.
Sok sikert!
Én szedtem őket az utolsó hetekben.
Nem tudom nélkülük mi lett volna, de oxitocinnal (túlhordás) reggel 6:30-tól 21:30-ig vajúdtam. Lehet, hogy gyorsítottak valamennyit? :DDD
Caulophyllum: 5 CH a fájások ritmusa szerint 5 golyó:méhnyakizom tágító hatása miatt lerövidíti a vajúdás időszakát
CIMICIFUGA rACEMOSA:5 CH szintén méhnyakizom tágító rendszeres fájásoknál felváltva lehet szedni a két szert
Ezeket szakkönyvből irtam ki,fogalmam sincs a hatásáról,illetve hogy bevállik e.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire gyakori, hogy a kismamák a vajúdás alatt hánynak?
- Mennyire gyakori vajúdás és szülés alatt a hányás?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Valaki használt a terhessége alatt homeopátiás készítményt?
- Terhesség alatt használhatok HOMEOPÁTIÁS orrcseppet?
- Segítik-e a homeopátiás készítmények a vajúdás és szülés folyamatát?