Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Melyik a legrosszabb film amit láttál? (beszélgetés)
Nem tudom. A legjobbakra figyelek.
Ez könnyű.
A Blair Witch Project.
Ennek volt a magyar címe Ideglelés?
Én azzal reklámoztam volna,hogy
"Nézze meg ezt a filmet, mert ez nagyon sz..!".
Az elso ot perc utan kikapcsoltam:(
az egy... hogy is fogalmazzak... érdekes film. Még jó, hogy volt nálunk egy üveg házipálinka a moziban, különben nehéz lett volna végignézni... :D
Halálkeringő
Dobó Kata főszereplésével
Underground-A mélybe rejtve
Szerintem 2011 egyik legrosszabb filmje!!
Gay Niggers From Outer Space
Nem vicc, tényleg van ilyen film. És a címe pontosan leírja, az alap beállítást is. Jönnek, aztán felszabadítják földet a nőuralom alól...
Hot Tube Time Machine....DOGUNALOM...!
Avatar, Édes kis semmiség, Star Wars összes!Amúgy rengeteget láttam (20-30 percig, ez változó:))
na az igen értelmes...:O)
A sok közül pl.a sziklák szeme.
Sok van, de egy emlékezetes: Az angol beteg
Szinte végigszenvedtem ezt a filmet a moziban...tudom hány Oscart nyert, azt is hogy sokaknak tetszik, de engem nem tudott lekötni...nagyon uncsi volt és nagyon hosszú.
Tegnap láttam: Martyrs..nem a legrosszabb, de a története miatt a legrosszabb..
A kis vuk...
Az előbb akartam megnézni, de 6percig bírtam kb.. :S
Nem is tudom mi a jó szó rá.. Nem értem, sokak kedvenc meséjének hogyan csinálhatták meg ezt a borzalmas "folytatását"...:S
Jóravaló feleség Jennifer Anistonnal. Szörnyű, legalábbis én végig szenvedtem. :)
Én láttam a rendező külön stílussal bír, elkezdtem nézni egy másik filmjét is, az egyik barátom oda van érte...nekem túl brutális.
Tavasz, nyár, ősz, tél és tavasz
A bajusz
Shortbus
:)
Ááá, az mind olyan. Csak azok élvezik, akik megcsinálják. Pár zenére is elmondható :))
egyszer láttam egy müvészfilmet moziban: a pad a címe. dögunalom volt
További ajánlott fórumok: