Melyik a legjobb szempillaspirál? (tudásbázis)
Csak hogyan szerezzem én ezt be?
Senkit nem ismerek, aki Avonozna.
Na rátapintottál a lényegre!
Csak kiemeljen, ne legyen túl vastag és hosszú tőle, mert az olyanoknak, mint én, akinek alapvetően írtó hosszú, ez nem előnyös.
Arra gondolsz, amit most reklámoznak a tv-ben?
Most ment tönkre a régi és minden bajom van, mert nem találok újat, normálisat.
Ne kérdezzétek a másik honnan volt, ajándékba kaptam, de szupi jó volt.
Köszi!
Csak hátha valaki járt így és azóta megfejtette a titkot, mi a baj, hogyan kell választani jó spirált?
Én azt hittem a sima fej a nyerő, nem abban is volt olyan, ami csomsított.
Nekem nayon szép hosszú. Olyan kellene, ami szépen fed színben és göndörít.
Magyarul túl sok a kefén a festék. Amit korábban vettem az jó volt. Bele dugtam a kefét és nem állt rajta vastagon a festék, olyan egyenletes volt. Ezt meg hiába húzom le és úgy megyek rá a pillákra ősszefogja a pillákat.
Remélem valaki érti, nehéz ezt leírni, mutatni tudnám. :)
en a covergirl szemspiralla eskuszom. ez hosszabbitja a szempillakat, de minden szal kulon marad, szinte meg tudod szamolni oket, nem csomos. Nem igazan vastagit, csak hosszabit, nemtudom, neked erre van-e szukseged.
Mondjuk azt sem tudom, otthon kaphato-e, nalunk itt nem, e-bayrol rendelem, amerikabol kuldik.
Regen meg volt egy avonos, azt nagyon szerettem, de mar nem emlekszem melyik, annyi van abbol is..
Sziasztok!
Remélem még benéz valaki. Én épp most kutatok a tökéletes alapozó és spirál után. Alapozót eddig nem használtam, de azt hagyjuk is, külön topicot indítottam rá.
Nekem az a gondom a spirálokkal, hogy valahányszor újat vezek, van egy csomó, nem használom, mert alapból szép hosszú a pillám, csak így jobban kiemelem, mert szőkés a vége. Na most eddig 1-2 olyan spirálom volt, amitől nem vastag rétegben ment fel rá a festék, és nem lett nagyon összetapadt, mű hatású.
Bár az tény, hogy Max Factor és hasonlókat próbáltam. Értitek mire gondolok? Nem erek 5 ezret kiadni egy spirállra, mert félek, feleslegesen dobom ki rá, ha az is ott fog állni.
sziasztok
én is sok félét próbáltam már a Maybelline szerintem is jó most épp a one by one van tőle és szerintem nagyon jó igaz vízállót vettem viszont nemtudom hogy nem árt-e napi használatban?!van egy miss sportym is itthon az viszont nem túl jó ez nem vízálló.amúgy alapból szépek a pilláim csak elég világos a vége pedig szőke így csak festékkel látni milyen hosszú.avonosom is volt már az amelyiknek van egy kicsi meg egy nagy keféje a nevét már nemtudom az sem volt rossz,viszont írtátok a loreál telescopic-ot na az szerintem nem túl jó.arra az újra kíváncs lennék amit most reklámoznak a kollagénesre
Sziasztok!
Clinique szempillaspirálokról mi a véleményetek?
eddig lancome lextreme-t használtam, igazából teljesen megvoltam vele elégedve, de nem szeretnék ennyit még egyszer kiadni egy szempillaspirálért. Ráadásul állatokon is tesztelnek(loreal,maybelline,...) Vízállót sem szeretnék.
A szempilláim elég hosszúak, viszonylag dúsak is bár most szívesen próbálnék vmi dúsítósat. Kipróbáltam ahigh lenghts-et, high definition jobban tetszett, ami meglepő lehet, hogy a high impact nem igazán jött be, de azt mindenki agyon dícséri. Nem kell, hogy nagyon természetes hatású legyen, de póklábakat sem szeretnék :D csak olyan "ah de gyönyörű pillák" hatást :D Szóval elég konkrét elképzeléseim vannak. Előre is köszönöm a segítséget :)
Nekem is olyan van,és nekem nem jön be.Mikor elkezd leperegni a pillámról,akkor látszik alatta a fehér...tök gázul néz ki.Szerintem ahány szempilla,annyi festék.:)
Én majd az esküvőmre szeretnék szuperhosszu pillákat,mert a sajátom világos,és rövid.Sokan írtátok az avont,lehet bepróbálkozok vele:))
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a szempillaspirál, amellyel igazán műszempillahatást lehet elérni?
- Melyik szolgáltatást vennétek igénybe: Permanent make-up vagy 3D szempillahosszabítás?
- Jó minőségű szempillaspirált keresek elfogadható áron. Te melyiket ajánlanád?
- Melyik vízálló szempillaspirált érdemes megvenni?
- Valóban igaz, hogy hajnövesztő (Bánfi) a legjobb szempillanövesztő?
- Melyik a legjobb L'Oreal szempillaspirál?