Melyik a legjobb személyi kölcsön most, amit érdemes felvenni (tudásbázis)
Ha hitelre szeretnél plasztikáztatni,jól gondold át előtte,h megéri-e neked ha majd a híd alá kerülsz miatta.
Ajánlani fognak neked olcsó kamatot,csak mire fizeted nem látod a végét,hisz csapdába kerültél.
De a te dolgod.
drága
ha okos vagy, eszes, és bölcs, akkor azért nem veszel fel kölcsönt hogy a melleidet szilikonoztasd
tornával, amit a neten is megtalálsz és fél év kitartó munkával vissza nyered melleid rugalmasságát és szebb lesz mint lánykorodban
mert már érett is lesz. Imádni fogod magad
drága én a természetes szépség hive vagyok
ha magadat nem szereted, és meg akarod változtatni
hatalmas önbecslési problémád van, amit ha már feltártál, tudud orvosolni, önfejlesztéssel.
kérlek mint embertárs gondolkodj el rajta
a mellplasztikát 5 évenként cserélni kell, azt tudtad?
kockázatos is
és magadnak? azért hogy a tükörbe gyönyörködj magadban?
hisz nem fogod mutogatni
a munkádhoz nem kell hibátlannak lenned
édeske
ne tedd,
és ha még szeretnél babát, mivel fogod szoptatni?
ha nem tetszik mégse? vissza csinálni nem lehet
azoknak fogadom el a plasztikát, akinek, az orvosok , az egyiket vagy mindkettőt levették....
ugye tudod miért...
drága, olvass, élvezd a babád, és minnél több időt tölts vele
keress egy olyan képet a vágyott ciciről amilyen lenni szeretnél, és csak erre gondolj, tornázz kitartóan, most hogy babázol akár óránkánt is elvégezheted a mell gyakorlatokat, közben kitartóan vizualizáld a képet ami szeretnél lenni, és garantálom fél év múlva olyan lesz a cicid.
és adóságba se vered a családot
aki szeret úgy szeret ahogy vagy , a lelked elsősőrban, az ember ruhád- nap mint nap változik, aki ezek alapján szeret, az nem öszinte szeretet.
reménykedem, hogy sikerül lebeszélnem a mell plasztikáról.
Ha nemreg hagytad abba a szoptatast, erdemes 6 honapot, vagy egy evet varni, nehogy ketszer kelljen csinalni a cicit, mert a hegek sem szepek. Lehet, hogy addig egy picit felre is tudnal rakni, mert a szemelyi kolcsonon nagy a kamat.
Itt találsz arakat: [link]
Pavlovics Gabor Dr-t tudom ajanlani, nagyon szepen dolgozik es maris lefaragtam 200 000 Ft-t :)
Van, amelyik klinika speciális kolcsont is ajanl, kerdezz ra, mert szemely kolcsonnel sokmindent elszúrhatsz.
Sok sikert!
Szia Mindzsi!
Mennyi idos a babad?
A kamat legalább 400-450.000,-Ft...
És ha elveszíted a munkádat?
Rettegni éveken át, hogy a következő részletet ki tudod-e fizetni...!?
Érdemes felvenni? Mikor érdemes hitelt felvenni?
Tegyél félre és lesz műcicid!
800.000 Ft a műcici? Hűha. Ma is tanultam.
Sok sikert, sajna a témában nem tudok segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Van egy személyi kölcsönöm...de nem tudom fizetni.Mit csinál a bank ilyenkor?
- Egyes emberek miért vesznek fel személyi kölcsönt karácsonyi költekezésre?
- Személyi kölcsönre lenne szükségem:( Melyik bankhoz menjek, hogy legkésőbb péntekig megkapjam a szükséges összeget?
- Lakáshitel mellé lehet felvenni személyi kölcsönt?
- Gyed mellett lehet személyi kölcsönt felvenni?
- Romániába magyar munkahelyel lehet-e hitelt felvenni román személyi igazolvánnyal?