Melyik a legjobb lúgos(ító) víz (mondjuk 300/1, 5 l ár alatt)? (tudásbázis)
én bioboltban veszek lúgos vizet, egy gépen keresztül folyatja át a vizet.
9,5-10-es a PHja azt mondja.
1 liter víz 90 Ft.
Nagyon szeretem, azt iszom kb. másfél hónapja, diétázom is mellette, fogytam 5 kg-t,sztem segített az is.
Még mindig ezen lovagoltok?:)
Nekem azért "jött be"mert segít megtartani a súlyomat.Nem hízok el(pedig pm.beteg vagyok)
Timcike 5.hsz-ban írta rövidítve a hogy szócskát, erre kérdeztél rá a 11.hsz,ban. Erre válaszoltam az első mondatot. Jól van így? Bocs, ha a kemós agyammal rosszul fogalmaztam.
Én a boltiról nem mondok véleményt, mert nem ismerem. Én az étrenden kívül az almaecetes lugosítást csinálom hosszú idő óta(kb 2 éve), mert ha az eredmény ugyanaz, miért ne olcsóbban.
az első mondatod nem értem.
akkor a bolti az nem is jó semmire? v csak nem oan hatásos?
A "h" a hogy szócska rövidítése, elvégre mér' strapáljuk magunkat.
Az almaecetet én is iszom évek óta természetgyógyász
tanácsára. Hogy milyen legyen a hígítás, embere válogatja, kinek milyen a még iható, nem kellemetlen hígítás. Én bírom inni, a napi vizmennyiségembe is teszek, olyan enyhés savanykásra csinálom. A lányomat viszont ki lehetne űzni vele a világból, annyira nem bírja. Egyébként zsírbontásra nem az a szinte minden boltban kapható aszúszínű szűrt az igazi, hanem a gyógynövényesben kapható első sajtolású, szűretlen változat, ami zavaros, olyan buggyantnak néz ki. Nnnna, az az igazi!!!
Egyébként nagyon jó nyáron szúnyogriasztásra is. Ha rendszeresen, már nyárra készülve fogyasztod, a kis piszkok nagy ívben elkerülnek.
köszi a választ!
az édeskét nem ismerem.
citromról tudom, h lúgosít:) almaecet is asszem.
a nyálam ph-ja 6,5-6,8, az normális? nem 7,4-nek kéne lennie?
Nekem a szódabikarbóna jön be. Egyébként kerüld azokat az ételeket ami után gyomorégésed van.
Nekem nagyon sok mindenre beindul a savképződés.
Ha több zöld körítést eszem akkor jobb.
kb.600.-
Van aki azt meg tudja inni?!:D
Én csak párásítóba szoktam használni.
A Füredit ittam, és az nagyon jó volt;)
Édeske
nincs szükséged lugositó vizre, olvasgass
vannak jó könyvek, Tested vizért kiált....
ha veszel lakmuszpapirt meg tudod mérni a ph-dat a nyelveden is..
pisiben is...
ha ég a gyomrod akkor sav tultengésed van, akkor egy teás kanál szódabikarbóbát kapj be és igyál rá vizet, ez segit
a citrom, a graprfuit is ellentétbe a közhiedelemmel, jugositanak.
nézd meg ird össze mit eszel, van táblázat ami tartalmazza a lugositó és savasitó ételeket...
de a helyes arány a megfelelő
csak a pénzed húzzák le a "lugositó" vizzel....
szerintem, ( én is kipróbáltam mindent)
üdv
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt!
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerintetek mi a legjobb lúgosító sok sav esetén? Green mix?