Melyik a legjobb kisvendéglő, étterem Miskolcon? Számít az étel minősége és az ár. (tudásbázis)
sajnálom, ha nem felelt meg neked.
mi már háromszor voltunk asszem, és egyszer sem csalódtunk, se minőségre, se mennyiségre, és rugalmasak, kedvesek voltak.
Sziasztok!
Olvasva a Molnár csárda dícséretét felkerekedtünk és ma ott ebédeltünk. Nagy-nagy csalódás volt!!!Kezdve onnan, hogy bubimentes naturaqua helyett csapvizet vaptam az üvegembe és mikor szóvá tettem, meghazudtolt; egészen addig, hogy a gulyásomban a krumpli külön volt megfőzve és utána a leveshez adva (háziasszony vagyok, megérzem, ha külön, sós vízben főtt a krumpli). Ráadásul a legrosszabb fatányérost kaptam, amivel eddig találkoztam, 2 normálisan grillezett, bár grillfűszerrel nyakonzúdított hús mellé kaptam egy harmadikat, amit egyszerűen nem tudtam beazonosítani, csak szimplán avas zsírszaga volt. A férjem sem volt elájulva, de ő még egész jól járt a ragulevesével és a rántott halával. És mindezért 7800 HUF-ot fizettünk.
Mindenki gondolja meg kétszer, hogy be megy-e oda.
Köszönöm.
Valóban nagyon szép a környzet...nap mint nap arra járok de belülről mégis más...
A belvárosban van egy kajálda.
Fapados bisztró a neve. A múlt héten nyaraltunk Miskolc környékén, így még friss az emlék.
650Ft a menü (két féle van minden nap). Nem győztük dicsérni a párommal. Amellett, hogy olcsó, nagyon finomak az ételek, és akkora adagokat adnak, hogy sosem tudtam mind megenni.
Baromira tetszett maga a hely is, ötletesen van kitalálva a berendezés, nem beszélve arról, hogy mindig félek mosdóba menni ilyen helyen, de ott az is totál új volt és nagyon tiszta.