Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Melyik a legjobb ajakápoló/ajakbalzsam? fórum

Melyik a legjobb ajakápoló/ajakbalzsam? (tudásbázis)

2021. nov. 25. 20:53
Aldis olcsó se rossz.
2021. nov. 25. 20:51

Régen volt 1 alterra kamillás ajakbalzsam, aminek a színe is tökéletes volt, nem fénylett, de fehér sem volt. Meg a nyomható neutrogena, attól is függ, hogy mit szeretnél. Sajnos nekem sincs túl sok jó tapasztalatom ezekkel.

Nedves ajkakra éjszakára olajozás/vazelin alapú ajakápolók, én most ennél ragadtam le.

9. 37e1ff8723 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 25. 19:17
Körömvirágkenőcs. 😄 Tökéletes. Soha nem száraz az ajkam.
2021. nov. 25. 19:00
Nekem bevált a Labello. Maszk alatt egyébként sem fúj a szél és nem vagyok egy beszédes típus, hogy huzatot kapjon a szám.:)
7. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 25. 17:39

Kettő van, amit én használni tudok.

A Forever Living Lip, de ehhez ritkán jutok hozzá, a másik egy magyar termék, patikában kapható, Primus a neve. Az összes többitől jobban szárad a szám.

2021. nov. 25. 17:36

Én gyógyszertári krémet kenek rá, tökéletes.

Reggel és este vékonyan felviszem. Lipobase, nem vényköteles.

2021. nov. 25. 17:19
Nekem a bebe.
2021. nov. 25. 16:40
Carmex ami bevált,,de hát kinek mi.
3. syria (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 25. 16:36
Megértelek. A labello és társai egy kalap 💩. Drágákat nem próbáltam. Mindig ráfaragtam, amikor a hiánycikk Primus natúr helyett bármit vettem. Korábban volt kapható más, szintén olcsó és natúr valami, szerintem azt váltotta a Primus. Nekem ez válik be.
2021. nov. 25. 16:26
Nézegettem drágábbakat, mondjuk Dior, Chanel, Bobbi Brown, Estée Lauder.. ezeket próbálta már valaki?
2021. nov. 25. 16:22

Kis szárazságra megpróbáltam labello és társai, erre olyan hófehér száraz lett a szám, mint még soha. Tudom, ezek úgy működnek, hogy minél többet kelljen használni belőle.

Viszont szeretnék egy ajakbalzsamot ami tényleg pihipuhi szájat csinál, száradás nélkül.

Ti mit használtok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook