Melyik a leghatátosabb szúnyogriasztó? (tudásbázis)
Marhára nem érdekel, mi van az erdőben, engem itthon marnak a szúnyogok a saját asztalomnál.
Minden rovart nem akarok kiirtani, még a bent előforduló pókokat sem, de magunkat sem akarom mérgezni.
Nem fújok ki olyan szereket, hogy az élelmiszert és az edényeket el kell pakolni, a fújáskor kihátrálni, az ajtót becsukni és 20 percen át nem menni be. Kösz, de nem lennék nyugodt, hogy mit szívok be. Az állataimról nem szólva.
Mi rade-t hasznalunk lapkasat es a dm bőrre fújhatosat ami nem tartalmaz olyan karos anyagokat az egesz jo de ha sok a szunyog pl erdoben az se ved
Ami nagyon rossz volt a vape folyadekos..
Na ott a szúnyog röhögött a riaszto mellett.
A fiam most jött meg az egyik helyi boltból. Csak Raid lapkás kapható, semmi más. 10 db lapkával, 1400 Ft.
Holnap még megnézzük a két másik boltot is. A fiam munka közben benéz a patikába is, legalább karkötő hátha van.
Köszönöm.
Jó annak, aki válogathat is. Majd meglátjuk, mi kapható.
Pumpás szúnyogriasztók:
Protect - hatóanyag - 20 % dietil-toluamid
Szuku - hatóanyag - 23% N,N-dietil-meta-toluamid
OFF! - hatóanyag - 7% dietil-toluamid
Utóbbi gyerekeknek készült, (2003-ban) van még belőle, de állítom ez a legjobb azok közül amit leírtam és "raktáron" van itthon.
Most nagyon jól jön, hogy van készletünk, mert férjem szeretett volna vásárolni a mai nap több boltban is és nem kapott.
Kérdésre válaszolva, szerintem mindegyik nagyon jó, hatásos és pumpás. Unokáink 3 hétig nálunk vannak/lesznek, így nagy szükség van rá.
És most akkor 8 vagy 4 órás?
(Csak két oldalt néztem!)
autan
szuperjó
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szúnyogriasztó, ami kimondottan hatásos?
- Milyen szúnyogriasztó spray-t lehet 2, 5 éves kislánynál használni?
- Vape szúnyogriasztó?
- Elektromos szúnyogriasztót lehet használni gyerek mellet?
- Vízpart mellett lakók! Melyik a legjobb szúnyogriasztó spray, ami használ is?
- Milyen szúnyogrisztót használjak?