Melyik a legerősebb fájdalom csillapitó ami vény nélkül kapható?(fogműtét utánra kell) (tudásbázis)
ó anyám...a Dalacin egy antibiotikum, nem egy fájdalomcsillapító!!!!!
Cataflamot fogsz kapni elvileg a dokitól a mütét után. Ha nem, akkor az Algoflex fortéból vehetsz be max 2-t 12 órában-az segíteni fog elvileg
Nem igazán van olyan erős gyógyszer,receptre: Dalacin ez az egyik legjobb ,Donalgin ,Cataflam.
Érdemes kérni a dokitól hogy az utánni kellemetlen fájdalmat ezekkel enyhíteni és a gyulladást is. Még egy valami ami tuti az pedig a TANTUM VERDE SZÁJSPRAY : fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő helyileg alkalmazható.
jobbulást!!!
hello! 5 napja mütötték ki a bölcsesség fogam ..három napra rá kilökte a varrást ..
5 nap telt el de még mindig fáj kamillázom és szedem a fájdalom csillapitot ... természetes h még mindig szenvedek vele ? maszirozom akkor jobb ... de már nagyon idegesitö mert lassan javul .. valaki aki ért hozzá vagy volt ilyenbe része egy két tpp mit tegyek ? elöre is köszi...
Csak az recept köteles.
Ki javasolta meginni az injekciót?
Szia Timi! :))
Igen,egyetértek az adagolással. Tapasztaltam már annak mellékhatását. Aznap 3-at vettem be és estére úgy benyugtatózott,hogy ott állt mellettem párom amíg fürdettem a fiúnkat,mert teljesen bevoltam lassúlva! Végül át is vette,mert nem tudta tovább nézni.
szerintem igen , hiszen azért vényköteles....
de azért kiadhatják a gyógyszertárban....fű alatt
Jujj van ám miből válogatni...
Akkor most melyik a tuti jó? Vagy vegyek kétfajtát és egyem felváltva???
Muszáj holnapra jobban lennem mert lázas a gyerek is, nekem meg ez a hülye fogkiműtés, szóval nem lehetek gatya.
Akkor veszek advilt és mit vegyek még?
Igen de a pálinka sem hat órákig.
meg aztán az mégiscsak alkohol, akkor már inkább a gyógyszer
További ajánlott fórumok:
- "Térkép nyelv"! Mivel csillapítható a fájdalom?
- Lábujj-zúzódás (esetleg törés) esetén hogy csillapítható a fájdalom?
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.
- Mi a legerősebb vény nélkül kapható fájdalomcsillapító fejfájásra?
- Étkezési zselatin milyen fájdalom csillapítására jó?
- Izületi fájdalomra melyik a legerősebb gyógyszer?