Étkezési zselatin milyen fájdalom csillapítására jó? (tudásbázis)
Na, hogy alakult a helyzet, használt valami,?
miújság?
Es a nagyobb fajdalom eltereli a figyelmet a kisebbrol :D
En nem pacolnam magam ezzel a kotyvalekkal.
Jó az mindenből, sokan csirkelábból főzik, csak annak a tisztítása, ha tisztítottan is veszi az ember, macerás mire levagdossák a körmeit. Bár ízlések és pofonok, egyik kolléga a csirke fejét is belefőzi az ételbe, és a felsőcsőrét rajta hagyja.
A zselatin biztos, hogy jó, családi tapasztalat alapján. Nem kis meló van benne, és nem azonnal hat, mint 1-2-3 szem tabletta.
Mondjuk a kávéba tenni még nem hallottam.
Ismerős néni kb 10 éve rontja el vele a reggeli kávéját, mindene, de szó szerint mindene fáj a haja kivételével.
Viszont gyógyszert erre nem szed.
Nincs káros hatása.
Én csak olvastam ezt a krémet, de nem próbáltam.
-egy evőkanál zselatin
-egy evőkanál só
-egy evőkanál csípős mustár
-egy evőkanál méz
Ezen összetevőkből készítünk krémet és ezzel vékonyan bekenjük a fájdalmas testrészeket, majd száraz ruhával betakarjuk, elfedjük. 1,5 óra elteltével vesszük le a ruhát és ezt a műveletet szükség szerint megismételhetjük naponta több alkalommal is.
Csak a saját véleményem a ruha alá én még zárórétegnek kissé összetört káposztalevelet tennék, és folpackkal takarnám le.
És maga a zselatin hat, ha kitartó vagy. Jó egészséget! Később írok majd még, hogy mivel fokozhatod még a hatást.
Maga a zselatin kb. 8 hét alatt épül be.
Napi 10-15 gr-ot fogyasztok naponta, kivéve mikor elfelejtem. Csípő-és térd ízületi kopás miatt eszem.
Mivel élelmiszer, csak annyira lehet káros, mint más amiből jól bezabálsz. Semmit nem kell túlzásba vinni.
Ízületi fájdalmak ellen használják. Lapzselatint a fájó vállra térdre is lehet tenni. Természetesen nedvesen.
De a kocsonyát, ha szereted többre mész vele, két legyet ütsz egycsapásra.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb fájdalom csillapitó ami vény nélkül kapható?(fogműtét utánra kell)
- "Térkép nyelv"! Mivel csillapítható a fájdalom?
- Lábujj-zúzódás (esetleg törés) esetén hogy csillapítható a fájdalom?
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.
- Lehet egyszerre adni Nurofent (fájdalom és láz csillapító) és Germicid kúpot (láz csillapító)?
- Erős, percekig csillapíthatatlan csuklófájdalom támaszkodásnál vagy a kézfej hátrahajlításánál. Mitől lehet?