Melltartóméret (beszélgetés)
A szám a mell alatti méret a betű a mellcsúcskörfogat...A szívás az ,ha valakinek nem széles a háta..tehát viszonylag sovány,de a cicije meg nagy,azaz a kosármérete nagy..én ezzel bírkózok már vagy húsz éve:DDD
mert a mell alatti méretem a 75-öss/bár 79 cm ,de ez a szoros/és a cicim "hegye"110-es...így elg gázos,kényelmes melltartót vennem...Ha alul nagy kicsúszik,ha felül kicsdi kibuggyan:DDDDDDDD
Nekem is elég nagy a méretem, 95DD, az F&F márka nagyon bevált, ha látok és esetleg
akciós, akkor többet is veszek. Sajnos ennek is elég huzi az ára, de a többiek a közelébe sem jönnek minőségben.
SZERINTEM EZ CICIMÉRET FÜGGŐ...
ha valaki normál cicijű bárhol talál tök jót..ha valaki kicsike cicijű akkor méginkább,hisz a pushuposok dívnak..a gáz a nagy súly -nagy cici kombó..na ez szaküzlet,és sok pénz.....
én 75 F.-es vagyok,és zet kizárólag aTriumph tudja biztosítani,és főleg ott tartani a helyén:DDD és még így is szívfájdalom..nekem legalább is,hogy miért nem csinálnak ebből is szép csajosat,és miért néz ki mindegyik úgy mintha segédeszköz lenne egy túlméretes szerv mellé:DDDD
Maradjunk felénk nem árulnak olyat a kínaiak, ami nekem kényelmes és jó is lenne, valamint ne kéne havonta 3at venni...
szerencsés vagy :D
Akkor valószinű neked még a helyén van!:D
Majd szoptatás után, már nem lesz jó!
Szia! :)
Women'secret. Szerintem elég jó minőségű... legalábbis nálam eléggé bírja a strapát. Nagy a választék is és kilehet fogni tök jó akciókat.
igen lemérnek mell alatt az ugye nekem a 80
lemérik a mellbőséget és a kettő különbségét egy táblázatban kikeresik és nekem az az E...
igazságszerint van egy triumph melltartóm ami 6000ft volt és már legalább 3éves..szerettem de már eléggé megnyúlt az anyaga és nem is kényelmes már:(
nagyon kényelmetlen abban járni de a többi ami van azok sem kényelmesek..Minél előbb vennem kell egy olyat ami kényelmes
én Seriana és Felina márkákat használok, igen ahova én járok mindig lemérnek centivel, még ha mondom is a méretet, mert biztos ami biztos...
és mindig jót adnak...
A szaküzletek alkalmazottai értenek is hozzá? Tehát segítenek kiválasztani a megfelelőt méretben, fekvésben stb?
Nekem az a bajom a H&M és társaival, hogy habár szépek, nekem nagyon kényelmetlenek a melltartóik.
értem:)
én mindenképpen szivacsosat keresek,de nem olyan amelyik durván szivacsos viszont mivel nem vagyok nagyon eleresztve így "muszáj" hogy valamennyire szivacsos legyen:D
sziasztok.
mindig nagy gondban vagyok a melltartó vásárlással.
Nagyon nehezen találok olyat amire azt mondom megvenném..
általában a 70/b-s a jó..a 75ös legkisebbre csatolva is túl bő:S de ezek a kínai olcsók nagyon hamar tönkremennek:S
Ti hol vásároltok melltartót?