Hol lehet Budapesten melltartó hosszabbítót kapni? (tudásbázis)
Sajnos elől nem látszik, hogy kapcsolódik e valamihez.
Mert ha nem, akkor tuti, hogy felcsúszik, azaz nem marad ilyen szögben és akkor már nem is jó.
Szerintem 3 megoldás van.
1.) csak annyira legyen kivágott a ruha hátul, hogy ne látszódjon a melltartópánt, ha zavar.
2.) A hátul mélyen kivágott ruha mell része legyen olyan, hogy van benne melltartó.
3.) A mélyen kivágott ruhát melltartó nélkül felvenni.
Szerintem ugy marad a helyen, mint a tarto nelkuli combharisnya, vagy a feltapaszthato mell nagyobbito, cicifix. A borrel erintkezo felulet szilikonbol van, es megtapad. Otthon nem tudod megcsinalni.
En csak combharisnyat hordtam (tapados szoknyaval), a meretnek nagyon jol kell passzolni, kulonben nem tart, vagy kiveheto sziluettet csinal.
Es ezek a termekek tipikusan nem felprobalhatoak logikus, higieniai okbol. Ahogy a szilikon kepes tapadni, ugy mindent visz is magaval. raadasum, ha visszateszik az eredeti foliat (ha van), frankon konzervalna a kovetkezo felhasznalonak, aki biztosan a boren erintkezne vele. Ilyen kozegben lehehetetlenseg legalabb atgozolni, es a magas hofok a termek adottsagai miatt tilos.
Tok mindegy, hogy online vagy szemelyesen. Ha egy elado visszaveszi, ott talan jobb nem venni.
Ez zsakba macska.
A 75/B pont az én esetem...
erről beszélünk?
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg hogy hol tudnék ilyet venni Budapesten? feltettem a képeim közé. Ez ilyen praktikus cucc hogy a hátul kivágott ruhákba ne látszódjon a melltartó hátsó része. Mivel nekem tyúk cicim van kell sajnos a melltartó.
A neten találtam de személyesen szeretném megvenni és csak ezen az egy helyen találtam Nyíregyházán ilyet pedig biztos hogy valahol lehet kapni boltban is. Jó lenen megnézni mert olyan kicsinek tűnik vagyis rövidnek és nem hiszem hogy körbeéri a hasamat. Kínaikba is néztem de ott se találtam.
Köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Menstruáció idején használható tengeri szivacs tampont hol lehet venni Budapesten?
- Mit lehet tenni, hogy a melltartó merevítő "drót a helyén maradjon", ne szakítsa ki az anyagot?
- Hol lehet régi könyveket leadni Budapesten?
- Tudja valaki hol lehet melltartó hosszabbitót venni?
- Hol hosszabbítsak hajat Budapesten?