Mellrák utáni helyreállító műtét.Van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem fél éve volt mindkét emlő eltávolítása rosszindulatú tumor miatt. A korrekciós műtétet fontolgatom, jó volt a lehetőségbe kapaszkodni míg lábadoztam, de most, hogy végre nincsenek fájdalmaim,dolgozom és lelkileg is egészen jól vagyok, lehet, hogy rá sem szánom magam. Érdekelne a véleményetek, és azoknak a sorstársaknak a véleménye akik már túl vannak az egészen.
Sziasztok,egy éve volt mell eltávolító műtétem,várom a helyre állító műtétet,ami a hasamból lesz.Nagyon félek a műtétól és hogy milyen lesz az eredmény.Mennyi idő a gyógyulás a műtétet követően??
Aki már túl van rajta,kérem írjon,sokat segítene!
íde írjatok feher.viragok@gmail.com
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta Marcsi
Nyilatkozna valaki egy női hetilap Egészség rovatában saját tapasztalatairól mellrák témában?
safarzsofia@gmail.com
A helyreállító műtét kórházban TB-s. Ebbe beletartozik a másik mell hozzáigazitása is a helyreállítotthoz.
A szépészetiért kell fizetni.
Nekem 14 éve vették le a jobb mellemet és 12 éve rekonstruálták. Hátizomlebeny átforgatás + inplant + a bal lekicsinyitése+mellbimbó osztás.Ez 3 műtétet jelentett 3 hónapos időközönként.
TB-re csinálták !!!!!!!!!!!!!!!!! Most a barátnőm járja végig ugyanezt és Neki is TB!
Tavaly tetettem a bal mellembe is inplantátumot, ott csak ezt kellett kifizetni, a mütétet és benttartózkodást nem.
Kérdezzetek !
Sajnos én tudok segíteni. A cikkemből megtudod, mi volt velem. A "dolog" után elmentem Traub Alfrédhoz, plasztikai sebész. Én békéscsabai vagyok, akkor ő rendelt itt. Hosszú várakozás után volt egy műtétem, amikor a hátamból kivett bőrt és szövetet berakta a jobb mellem aljára, ahol a műtétet csinálták. Azért kellett ez, mert a besugárzás miatt összeszűkült a bőr, és kellett máshonnan, hogy az alá tudják teni az implantátumot. Ezután várni kellett, majd az inpalntátum miatt vártunk. Ami nem volt akkor, mert a kórházaknak akkor se volt pénzük, elfogyott a keret. Én meguntam, és próbálkoztunk a babával, teherbe estem. Azóta nem is jártam felé, a hátamon van egy 10 centis heg, a mellemet melltartóval korrigálom. Majd elindulok hamarosan. Csakhogy a dokim már nem rendel errefelé, és nehéz az elindulás.
Traub Alfrédet amúgy nagyon ajánlom.
Kérdezz, ha nem voltam érthető, vagy ha bármiben segíthetek.
A barátnőmnek sajnos le kellett venni az eggyik mellét.Most helyreállító műtétet sürget a doki.Nem implantátummal, saját szövettel.
Valakinek van tapasztalata?Eseteleg tudnátok 1 jó plasztikai sebészt ajánlani, aki TB-re elvégezné a beavatkozást?