Mellnagyobbítás után nem egyformák a melleim (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Engem tavaly novemberben műtöttek, de sajnos egyàltalàn nem lett egyforma. A jobb oldali jòval feljebb van, mint a bal.
Mentor kerek 400cc közepesen magas cickòim vannak, amikre szomorùan mondom, de màr nem szeretek rànèzni.
A dokim azt mondta, hogy van ez ìgy, hogy ìgy sikerül az eredmèny, de nem ajànlotta fel a korrekciòt.
Szerintetek kihez forduljak?
szia,te jó ég,még rengeteget fog alakulni,ne ijedj meg,nagyon friss műtött vagy .O
nem hetek hanem hónapok alatt fog kialakulni a végleges forma,az implantátumok még hónapokig helyezkednek,ugyhogy egyelőre nyugalom :) és ez tapasztalat,mert engem már 3x műtöttek..
gyógyulást :)
Sziasztok! Februárban volt mellnagyobbításom, a felépülés gyorsan ment, viszont úgy látom, hogy nem egyforma a két cici. Az egyik sokkal kerekebb, mint a másik és lejjebb is van egy kicsit. Szerintetek fog ez még változni? Vagy fogadjam el így?
Extra magas kerek implantot kaptam, azonos méretűek
További ajánlott fórumok:
- Beauty Breast mellnövelő tabletta - Mellnagyobbítás plasztika nélkül
- Normális jelenség, ha szoptatás befejezése után több, mint egy évvel még tej nyomható a melleimből? Vagy ez inkább egy új baba?
- Hogyan működik a mellnagyobbítás TB-re?
- Missed ab. után mikor jön meg a menzesz?Pár napja szúrkálást érzek a petefészkemnél, és a melleim is fájnak.Ez már lehet a jele?
- Choragon injekció után melleim fájnak, mennyi lehet a HCG szintje egy adagnak?
- Szülés után mikor lehet mellnagyobbítást csináltatni?