Choragon injekció után melleim fájnak, mennyi lehet a HCG szintje egy adagnak? (beszélgetés)
Hát nem kellett reggel tesztelni, mert megjött.:(
egyszer csak sikerül majd.
Én is kaptam choragont, de igen, van benne hcg, és igen fájhat tőle a melled, de kb 10 nap alatt ki is ürül, úgyhogy nem attól fáj már szerintem. Lehet, hogy sikerült:)
Nekem mondjuk a terhességi mellfájás később kezdődött, kb az 5. hét után, a nemvártkor én meg voltam győződve, hogy megjön, de aztán nem jött:)
Szia!
Én sajnos nem remélek, mert nekem egyre jobban kitolódika ciklusom, ami 28 napos volt.Lett 29, aztán 30 legutóbb 31. nap reggel jött meg, mindhárom alkalommal azt hittem tuti babás vagyok, holott a teszt negatív volt.Aztán nem hazudott a teszt, csak ilyen sokat késett.Úgyhoyg nekem még várni kell pár napot.Minden alkalommal fájt is a cicim, mégsem lett baba.:(
ezért nem is merek már remélni semmit.Pedig análkül nem megy.
Ezért kérdeztem, tudja e valaki mekkora a hcg mennyisége a szuriban, lehet akkora adag, h. fáj tőle a cicim, és a 15 napos esetleges terhesség alatt még nem termelődik annyi hcg, h. fájjon is?
Én a 12. napon kaptam, most a 27 vagyok, azaz 15 nap.
Nekem egész konkrétan az egész mellem de főleg a mellbimbó körül meg beül mintha az egészet áthatná, de semmi feszülő érzés vagy ilyesmi.Ill. ma meg már szinte semmi.
Szóval neked meg akkor fájt, mikor terhes lettél, nekem most peteérés után fájt, egész eddig 2 héten át.
De meg is duzzadtak nőttek a melleid? mert az is más, mint mikor fáj, mármint hogy attól fáj e af eszüléstől vagy amúgy megnövés nélkül fáj.
Na mindegy, persez ahányan annyi féle kéeppne reagálunk.
Csak nem tudom tényleg lehet a szuriban nagyobb a mennyisége a hcg-nek ezért fájt tőle.Lehet most kevesebb, mégha baba is van.
igen, nekem nem fájt aza első babámnál.De most mióta kaptam tüszőrepesztőt, nem első alkalom, szokott fájni.De elmúlik mire megjön, pedig a hcg-től van majdnem.Ezért gondolom, hogy a szuritól fáj,és ha lenne baba, akkor is kéne fájnia.
Persze akár lehet nekem tök más is, csak kérdezem.
én úgy tudoma tüszőrepesztőben a terhes nők vizeletéből nyert HCG van ez segíti a tüszőrepedést, aztán megnöveli a progeszteron szintet is, ami kell ugye a beágyazódáshoz stb.így aztán 2x-en is jó ha kapjuk.
Nem jól tudom?Ezért is kell várni a terhesséi teszttel, mert kb 10 nap míg ürül, azaz nm azt mutatja ki a teszt hanem ha nekem valóban van hcg-m mert baba van akkor már azt.
A HCG csak terhesség alatt termelődik, a tüszőrepesztőben nem az van.a HCG(human chorion gonadotropin) nevű hormont a baba jelenléte miatt termeli a szervezeted.ha HCG van, peteérés nincs...
ha megtermékenyült a petesejt kb 2 hét kell míg kimutatja a teszt, ami ált mensi idejére esik, de előtte 2-3 nappal már pl a Gabriel kimutatja.nagyon halvány csíkkal de kimutatja.ilyenkor ha indokolt akkor szedned kell sárgatest hormont(progeszteron--->Duphaston,Utrogestan)én az utóbbit szedtem az első trimeszter végéig, míg a köldökzsinór át nem veszi a baba ellátását.
Choragon tüszőrepesztőt kaptam, ami után máris másnap elkezdtek fájni a melleim(nekem nem szoktak, menstruáció előtt sem) a doki azt mondta a progeszteronszinttől érzékeny.
MOst már kezd elmúlni a mellfájás most a menstruáció határán járok.Ha terhes lennék akkor kellene most is fájnia mert akkor lenne HCG-m nem?
Vagy ez a choragon HCG szint sokkla magasabb volt annál, mint ami a terhesség legelején van?
További ajánlott fórumok:
- Depo provera fogamzásgátló injekció- ismeri valaki?
- Merional injekció+Choragon repesztő szuri, Clostylbegyt nékül!Kezeltek már valakit így?
- Choragon injekció után 1 héttel lehet pozitív terhessési teszt?
- Segítség! Choragon injekciót hol tudok kiváltani?
- Clostilbegyt, Choragon injekció és Crinone gyógyszerek együtt
- Choragon injekciót kapott valaki beültetés után, hogy megtapadjon az embrió?