Hogyan működik a mellnagyobbítás TB-re? (tudásbázis)
Köszönöm az összes kommentet!
Az agykontrollról hallottam, viszont erősen kétlem hogy segítene.
Latszik h nem voltal ilyen helyzetben..en igen ugyhogy meg is irtam a kerdezonek priviben mindent tb tamogatott ha megvan a 30% kulonbseg.
Orulj neki h nem vagy ilyen helyzetben kulonben tudnad mekkora hulyeseget irsz..
Az eletemet keseritette meg ez a problema ami a kerdezonek..agykontroll..ne nevetess mar
🤣🤣🤣
Hogy miért is nem valami agykontroll tanfolyamra mentem a plasztikai sebészeti rendelő helyett...
Ezt ugye nem hiszi el senki,hogy így lehetséges a mellnagyobbítás ?
A TB-ben dolgozó orvosok azért nem gyengeelméjűek.
Ugyanott tanulnak, mint a magánorvosok, csak mások esetleg a lehetőségeik, vagy a gondolkodásuk.
:)))
:D
Köszönöm mindenkinek!
Egy dologtól félek egyedül: olvastam 1-2 helyen, hogy az aszimmetriát úgy szüntetik meg, hogy a nagyobbikat hozzáigazítják a kicsihez...én meg nem akarom, hogy a bal mellem is kisfiús legyen. ☹️
???.
Korrekciót szeretne,nem kisebbíteni ..
Szerintem is.
Kérdés, hol lakik. Vagy, ha a Szent Imre kórházba jelentkezik (talán az esetleg könnyebben elérhető is, mint egy légvonalban közelebbi kórház), velük fel lehet venni a kapcsolatot, és esetleg a háziorvos is tud segíteni.
Keresőbe beírtam, hogy plasztikai sebész válaszol.
Ezt találtam és még sok más lehetőséget is.
Próbáld meg itt feltenni a kérdésedet, akkor első kézből kapsz választ.
Az általad elmondott panasz esetén TB-re is elvégzik a plasztikát.
Ott tudsz érdeklődni, ahol plasztikai műtétet végeznek a lakóhelyed közeli kórházban. Nem találtam listát, de a budapesti Szent Imre kórházban van.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
19 éves vagyok, és nagymértékű mellaszimmetriával küzdök.
A bal mellem B-s méretű, kicsi de formás, van egy “esése”. A jobb mellem viszont általános iskolás korom óta nem fejlődött semmit. Nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt, ráadásul a melltartóvásárlás is katasztrófa. A kérdésem pedig az lenne, hogy közületek ki kapott támogatást mellműtétre, és mi ennek a menete? Kihez kell forduljak? Egyáltalán kapnék-e a mellaszimmetriámra támogatást?
Mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Beauty Breast mellnövelő tabletta - Mellnagyobbítás plasztika nélkül
- Hogyan működik az anyajegylevétel TB-re?
- Lehetséges a mellnagyobbítás, ha ciszta van a mellemben?
- A mellfelvarrás és a mellnagyobbítás megoldható 1 műtétben?
- Zsírleszívás és mellnagyobbítás
- Szülés után mikor lehet mellnagyobbítást csináltatni?