Mellékhatás című sorozatról mi a véleményetek? (beszélgetés)
Hú, hát ez már annyira nem maradt meg bennem, mert jobban érdekelt a téma. Meg a hangulata ragadott magával. Szürke, nyomasztó...
Nagyon nem vagyok szakértő, és sok idő is eltelt, halványabb az emlék, de nem emlékszem, hogy ne tettszett volna valamelyik színész játéka.
(A Barátok közt pl. ezen a téren annyira kevés, hogy nekem nézhetetlen. Ez nyilván egy szélsőséges példa, más műfaj. Pl. Stohl Andrdás játékától is rosszul vagyok, nekem annyira gyenge és túljátszott, nézni is kellemetlen.)
Így azt mondom, ebben a sorozatban igen, tetszett a színészek játéka.
Szívesen nézném tovább.
Én láttam. De nem fejezték be. Vagy lemaradtam róla?
7 évig lombikoztunk, igaz, nem magánklinikán. Ismerős világ, ismerős érzések. Kíváncsi voltam, mit hoznak ki a témából. Átérezhető-e, megérthető-e "kívülállók" részére az ilyen helyzet. Amikor nem számít se pénz, se hatalom, tehetetlenek vagyunk egy ponton túl. Plusz még ostoba jogszabályok is csak akadályt jelentenek. Átléphető-e a határ vagy mégsem?
Mivel nem láttam a sorozat végét, nem kaptam válaszokat, nyitott maradt a kérdés. Amúgy valószínűleg mindenkinek más a válasz.
(A saját életemben átléptem a saját határomat, amit eddig a legjobb döntésnek látok. De ez a teljesen legálison belül maradt még bőven. Plusz hosszú távon is remélem, hogy a pozitívumok mellett eltörpülnek a negatívumok.)
További ajánlott fórumok:
- Internátus c. sorozatról minden
- A Fringe - Rejtély című sorozatról
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Mi a véleményetek az Scippa nevű gyógyszerről? Van kedvező hatása vagy csak mellékhatása?
- Mi a véleményetek A gonosz álarca (Santa Diabla) c. sorozatról?
- Mi a véleményetek az Anafranil nevű gyógyszerről? Van kedvező hatása vagy csak mellékhatása?