Mell alakú tortát szeretnék süttetni! (beszélgetés)
Szia!
A nővérem már sütött ilyet. Nagyon tuti lett. Csak az a gond, hogy ő Nyíregyháza környékén lakik. Ha gondolod beszélhetek vele, hogy hogyan lehet egyszerűen megcsinálni.
Ezt én csináltam:))
Piskótatekercset tudsz csinálni?
Csinálj! vágd fel, aztán bélelj ki vele egy íves edényt. töltsd meg krémmel, fordítsd fejre, és kész a "púp".
Rózsaszín krémmel leöntöd (sima vajas-cukros-lisztes krém, rózsaszín ételszinezővel), díszíted, amennyire akarod (csipkét pl. marcipánból). Csinálsz két ilyet, és kész. Olcsóbb, mint cukiban, de macerásabb is...:)
Kettő ilyet csinálsz ,rózsaszín mázzal leöntöd és diszíted úgy ahogy neked jó és a kereteidbe bele fér .... Amúgy meg nem macerás és még finom is :)
Semmit sem adnak ingyen.Én cukrásznak tanulok,tisztában vagyok az árakkal is,hidd el,nem olcsó mulatság megvenni az alapanyagokat,tehát max 2-3 ezerrel lenne olcsóbb ha valakivel süttetnéd.
Én is cukiba mennék,egy cicis torta egyébként nem is olyan ciki,van ennél azért meredekebb is.
De Te tudod...
Bírom, amikor valaki segítséget kér, utána meg így viselkedik.
Mi a gond? Ciki? Vagy drága? Ha nem cukrászdában sütik, akkor is pénzbe kerül.
Ha ciki, akkor meg kérj meg valakit a rendelésre, akinek van bátorsága hozzá.
További ajánlott fórumok:
- 100-110 fős esküvőre egy 5 emeletes torta mellé mennyi tortát rendeljünk még? (csomagolni is szeretnénk)
- Cukrászok, háziasszonyok segítsetek!Focilabda alakú tortát szeretnék sütni!
- Tud valaki receptet adni, hogyan tudok kosárlabda alakú tortát csinálni?
- Gomba alakú tortát ki hogyan csinálna?
- Tud-e valaki segíteni, aki sütött már Dalmata kiskutya alakú tortát?
- A páromnak szeretnék mellformájú tortát késziteni megtudná valaki mondani a receptjét?(fontos lenne)