Melegollós hajvágás tapasztalatok/vélemények (beszélgetés)
Kislányomnak még nem volt vágva a haja, (6 és fél éves) már fenék alá érő és nagyon gubancolódik.
Véleményt szeretnék, hogy melegollós hajvágással átvágva javulna e a helyzet.
Nos, akkor minden bizonnyal ezért nem észleltél változást.
Én elsősorban a töredezés miatt választanám, remélem beválik.
Szia !
Szerintem ez függ a haj minőségétől is. Az sem mindegy, hogy milyen hajat hány fokosos ollóval vágnak le. Szerintem.
Én is csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. 3 havonta vágatom melegollóval és sokkal szebb, egészségesebb utána. Bár én vasalom, így eléggé törik :(
Szerintem megéri az a párszáz forint...
Szia !
Nekem 1 éve kezdte el a fodrászom melegollóval vágni a hajam. Megmondom őszintén, először kétkedve fogadtam, mivel nagyon száraz töredezett volt a hajam.... Mikor levágta a hajam, 1-2 hajmosásig nem sok különbséget vettem észre, de utána igen. szép, egészséges lett. Utána havonta, kéthavonta jártam, épp csak a legvégét kellett levágni. Ma is megyek, mert már nem voltam május óta, és bizony ez meglátszik a hajamon.
A lényeg a lényegben, hogy csak ajánlani tudom. :))))))
az én fodrászom évek óta használja.
én évente 1*vagy 2* megyek vágatni, de mindig ezt kérem.
szerintem tök jó, hogyha nő a hajam sosem lesz szálkás, sőt szerintem gyorsabban nő. ha kihagyok egy évet, akkor sincs gond. a hajvégek egészségesek.
úgy gondolom, hogyha évente 1* megyek, megérdemlem, hogy jó legyen, drágább, de megéri.
Próbálta már valaki? Mi a véleményed róla? Bevált?
Köszönettel: sánö