Mekkora fűtésszámlát kaptál? (beszélgetés)
63 négyzetméter központi gázfűtés radiátorral, minden hónapban 22000ft, kb 22-23 Cfok
ez sok? mert én sokallom:D
én nem tudom, mi lesz így, de nagyon el vagyok keseredve, lányok (és ha vannak, fiúk)
havi nettó kb. 100 ezret keresek, mégis hogyan fizessek ki ebből mindent? HOGYAN???????? :(
A konvektorok mögé szögelj hőtükröt!
Ez kb olyan, mint az alufólia, csak vastagabb. Akkor több hő marad bent.:))
De egyébként agyrém.
Mindenkinek ajánlom, hogy naponta nézze meg, mennyit fogyasztott. Jelentős megtakarítás érhető el, ha nem 20C fokra fűtesz, hanem csak 18 c fokra. Inkább öltözzetek fel.
éves elszámolás 2008. 06. 01. naptól 2009. 05. 31. napjáig 79.062 forint – LÉTEZIK EZ???
mindezt úgy, hogy havonta átalányban kb. 16 ezret fizetek csak a fűtésért és a meleg vízért (télen-nyáron!), tehát ez pluszköltségként jelentkezett náluk...
agyrém... a lakásom 33,1 négyzetméteres, tégla, egyedi központi fűtés (közös kazán lent van)
Sziasztok!
Én és a családom falun lakunk családi házban,az éven eddig kb.450000ft gázszámlát fizettünk ki,van 9 konvektorunk és sajna nem kapuk állami támogatást,de majd most mert közben leépítés miatt munkanélküli lettem,így bevallom félek ettől a pár hónaptól ami most jön.Nem tudom miből fogjuk kifizetni.Volt hónap mikor 75000 ft volt a számla,ez február volt utána már "csak"50000-55000 körül jöttek a számlák.Szeretnék egy fűtés átalakítást,de egyenlőre ott az örökös kérdés,hogy miből???Beszéltem egy gázossal ő mondta,hogy konvektor kb.4-5 gazdaságos a többi csak ráfizetés és kifele fűtök kb.60%-ot.Az előszobában is csak 1-esen van és az egyik szobában is,a többit összenyitom,hogy átmelegedjen a ház és ennek ellenére ennyi a számlánk.
Akkor ezek az árak semmik! Mi 62000 ft-ot!!!!
Ebből jan 01-13-ig 17000, melegvíz akciósan kb 4000 /3m3/, átalány 2400, a többi a februári fűtés! Na mit szóltok?
Panel 51 m2, 34000 FT ,ebből a melegviz hődija 4000 ft. Idén ez volt a legmagasabb számla. Remélem most már kevesebb lesz.
Lenne egy érdekes kérdésem.
A főtáv szerint,a nemfizetők diját is azoknak kell megfizetni , akik még kitudják fizetni a távhő dijat.
Arra lennék kiváncsi, hogy mit csinálnak az utólag beszedett dijakkal?
Szerintem igy kétszeres dijat szed a FŐTÁV.
a www. után persze nincs szóköz, de úgy nem engedte beírni.
a 2. hivatkozásnál a lapunk.hu -nál a hu előtt sincs szóköz.
KÉrlek, hogy fogjuk össze, csináljunk valamit, ne csak sírjunk.
Kérlek, hogy továbbítsátok:
Mindenkit érint, rablás amit a távhő csinál. De most véget vethetünk az egyeduralmuknak. Itt olvashattok róla:
http://www. penzcentrum.hu/cikk/1015913/1/nepszavazasi_kezdemeny ezes_a_tavfutes_alapdijanak_eltorlesere
Itt pedig tehettek érte most, ha nem tesztek semmit, az is egy vélemény.
[link] hu/?modul=oldal&tartalom=448192
Nekünk nem kerül pénzbe a fa, apósom után jár 2 évente 2 évre való, így 0 pénz.
128 m2 és 23 fok. De tavaly 2 hónapig gázzal fűtöttünk, akkor 35-37 ezer volt a számlánk.
38 nm lakás, 22-24,5 fok, 2ezer:)
Gáz:)
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Ki mennyi fűtésszámlát fizet? Mivel fűt, mekkora területet és szigetelés van-e a lakáson/házon?
- Így spórolj legálisan a fűtésszámlán: válassz jó ablakot!
- Kinek mennyivel lett kevesebb a fűtésszámlája az ÁFA csökkenés miatt?