Szerintem a legtöbb ffi 20 év felett már tudja,h melyik kategoriába tartozik,de ahogy én sem foglalkozom vele,h a mellem a középmezőnybe sorolható-e,esetleg a szeméremajkaim milyenek másokéihoz képest-na ez a másik,ami ki tud akasztani,mikor vki meg is műteti-,ûgy egy pasi se a hoxán kérdezi meg,h mi az ideális ha tényleg nem tudja.Aki volt már nővel és normális kalcsolatban is "funkcionált"már,az kb. tisztában van a mèreteivel,de nem mindegy,ezen max.szilikonozással változtathatsz,ha elhitetik veled,h túl kicsi.
Inkabb elhittem a statisztikakban foglaltakat melyeket orvosok foglaltak össze. Azaz egy hozzaszolo pedig csak megerősitett hihetően! Tény hogy nem szamit 4cm vastagnak, de megüti a normát, a többi már nem érdekel :)
Ez is csak egy fórum...Mondom: 1,azaz egy darab fórum!!!Idejössz,hogy a fórumokon nem az hangzik el,mint ami a statisztikában és teljesen össze vagy zavarodva,erre 1db fórum 1db(bocsi moondaemon...:D) hozzászólója alapján,te már meg is nyugodtál!Ezt nevezem!Most a többi fórum miért nem zavar???Na.Ez egy kamu fórum,te meg csajozni gyüttél.Kesz.