Mekkora a hcg értéke az ikres terhesség esetén a 4.hétben és az 5. hétben? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nekem nem volt beültetesem,hanem termeszetesen elsöre estem teherbe,viszont az utolso mensitöl szämitva 6 hetes vagyok(szoval4) es az uh nem öätszodott semmi,viszont 3588a hcg-m
Az normälis??häny szäzalek h ketten vannak??
Hát 6+3 hetesen voltam, akkor még csak egy látszott!
Aztán később (8+3), már látszott a másik is, nem is volt sokkal lemaradva a másiktól, szóval vélhetőleg először csak el volt bújva, viszont neki nem pötyögött akkor már a szívecskéje....
Lassan most derült ki egy éve, hogy sikerült a lombik program, babásodtam......úgyhogy emiatt néha elszorul a szívem!!
De boldog vagyok, mert van ismét egy egészséges kislányom, aki nagyon édi-bébi, és nagyon szereti őt a nagytesó!! :)
Hát látom már régen nem írt ide senki, de hátha bekukkant valaki!
Nekem ET+14. napon, azaz ma a HCG: 2264 lett.....
2 hét múlva derül ki, hogy ikrek-e, de nagyon nagy a valószinűsége!
Amúgy et+14 napján általában max 700-800, és akkor az egy babát jelent!!!!
Nem tudom mi volt az oka, most már tudom hogy egy baba van, semmi más nem számit, bár eleinte agyon rákattantam az ikrekre:)
Lehet hogy ikrekként indultak:(
2-öt kaptam vissza
sziasztok! én voltam et+12 vok és 236 hcg 60 feletti progi. akkor egy mi? annyira boldog vagyoook!!!!
reni neked tuti h ikrek!2-3?:) hányat kaptál vissza?
Hátha érdekel valakit...
Ma voltam 6 hetes UH-n, és 99%, hogy egy baba van, hiába volt olyan magas a HCG-m. De neki legalább szépen pulzált a pici szíve. :))
Szia! Köszi a választ. :)
6 hetes UH-n látszott még kettő? Aztán felszívódott? Mikor? 8 hetes UH-n már nem is volt ott?
Sziasztok!
Zsozsolt, Agines, azóta kiderült, ikreitek lesznek-e? :)
Nekem a 13.napon volt 170.
Akkor ez vagy igen, vagy nem?
Tényleg?Ilyen nagy eltérések lehetnek az intézmények között. Nem is gondoltam volna ezt sem. Tudtam, hogy van különbség, de a kétszeres, az azért nagy különbség tényleg.Ez is érdekes.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!
Pedig, a 200, így hallásra nem is tűnik magasnak.:)
Mekkora a hcg értéke az ikres terhesség esetén a 4.hétben és az 5. hétben?
Akik ikreket vártok/vártatok, mikor mennyi volt ez az értéketek?
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Mekkora testsúlygyarapodás az "ideális" terhesség alatt?
- Mekkora esély a terhességre...?
- Első terhességnél 31. héten 2222-es méhszáj. 6hét kórházba.Mekkora a valószínűsége, hogy a második terhességnél nem lesz ilyen probléma?
- Volt valakinek korai terhességnél haematómája? Ha igen kinek mekkora volt és megmaradt a babája egészségesen?Valamint mit csináltatok?
- HCG értékek ikerterhesség esetén
- Mekkora az esélyem a terhességre az alábbi esetben?