Méhszájon tapadó méhlepény ismétlődés (beszélgetés)
Szia!
Nekem első terhességemnél a méhszájat teljesen fedte a méhlepény majd ahogy telt az idő úgy ment fentebb. Bár egyszer bevéreztem de nem volt semmi problémàm. 1 nappal a kiírt dátum előtt született meg a kislányunk. Második terhessègemnél semmi ilyen probléma nem volt. Az elejétől fogva jó helyen tapadt a lepény. Mennyi idős a kislányod? Mikorra tervezitek a tesót?
Sziasztok!
Kislányommal való terhességem nem volt zökkenőmentes. 18. héten véres folyásom volt, akkor kiderült, hogy eléri a méhszáj a méhlepényt. 26. héten erősen bevéreztem, kórházba kerültem, időközben valószínűleg teljes fedésbe került a méhlepény. 29. hétre született a kislànyom. Az lenne a kérdésem, aki hasonló cipőben járt, következő terhességnél mi a tapasztalat? Mekkora az esélye, hogy még egyszer ez előfordul?
További ajánlott fórumok:
- Mélyen tapadó méhlepény
- Méhlepény a méhszájon 12 hetesen
- A bal oldalon tapadó méhlepényem fedi a méhszájat. Milyen következményekkel járhat? Van-e valakinek tapasztalata ezen a téren?
- Méhlepény a méhszájon
- Volt valakinek kicsit mélyebben tapadó méhlepénye a terhesség elején?
- Hallott már valaki "mélyen tapadó méhlepényről", ami szülés után nem tud leválni magától és akár életveszélyes is lehet a szülés miatta?