A kislányom nekem is nagyon lent tapadt meg egy hajszál választotta el attól, hogy ne legyen baj, ahogy nőtt a méhem úgy ment feljebb. Nem lett gond szépen kihordtam a 40.hétig:)
Nekem a 12. héten vették észre,hogy méllyen tapadt.A 11. héten bevéreztem, majd a 15. héten, így veszéllyeztetett terhes lettem, mivel 12 órában állómunkát végeztem. De miután itthon voltam nem volt semmi nagyobb gond.Viszont kímélni kellett magam.Nekem nem ment feljebb sjnos, ráadásul a végén nem fordult meg a kisasszony.Így a 38. héten programozott császár volt.De szerencsére minden rendben ment.most 5 és fél hónapos majdnem 9 kilós örökmozgó kisasszony.
Nekem is a mehszajnal volt a mehlepenyem, de aztan feljebb ment. Nekem emiatt volt egy kis verzes is, de az orvos azt mondta, hogy ez elofordul. Persze amikor vereztem, azonnal mentem az orvoshoz. Megszuletett a kisfiam egeszsegesen. Nalad sem lesz semmi baj. :-) Boldog babavarast kivanok!
Nekem eléggé fedte a méhszájat a lepény a 12 heti uh-on. Nem volt semmi sem megtiltva mivel problémát egyáltalán nem okozott. Még a szex sem volt megtiltva.
Most már nincs ott és most vagyok a 29. hétben.
De azért oda kell figyelni ha netalán egy picit is bevérzik azonnal doki és sok pihenés és kímélni kell magadat.
De ha nincs vérzés akkor mindent lehet úgy csinálni mint eddig.
A méhlepény helyzete végig változni fog..nekem hol fedi is a méhszájat, hol jó helyen van..29 hetes vagyok már. Ahogy nő a méh, úgy helyeződik át a placenta is.
Vigyázni kell magadra, pihi, hajolni ne nagyon, ne emelj nehezet, és nincs szex amíg lent van.
Tegnap voltam 12 hetes ultrahangon és az orvos azt látta, hogy a méhlepény a mellső falon kissé mélyebben tapad. Azt mondta, hogy ha minden jól alakul feljebb fog kerülni. Semmi óvintézkedést nem írt elő, hogy vigyáznom kellene...
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.