A jóga annyit segít, hogy a gátizom "befele, felfele" húzása is erősítő hatású. A Kriston Andrea féle intimtornát már nem csinálom, mert úgy érzem a rendszeres jógázás elég.
A könyvben le van írva az esti és reggeli gyakorlatsor. Gondolom ugyanazok a gyakorlatok, mint a CD-én.
Gyakori, sürgető vizelési inger, tág hüvely. A legrosszabb időszakban folyamatos, lefele húzó, mentruációs jellegű fájdalom az alhasban, de még a combjaimba is kisugárzott. Akkoriban fogyatékosokkal dolgoztam és sokat kellett emelgeni. Egyszer pont tartottam egy gondozottat, mikor tüsszentettem és elcseppent a vizeletem. Akkor kezdtem el az intim tornát. Nagyon hasznosnak tartom. Egyébként a jóga is sokat segít.
Szeretnék tapasztalatokat cserélni azokkal, akiknek a méhük megsüllyedt, vizelet megtartási problémáik ezzel kapcsolatban műtétük, tanácsuk van.
38 éves vagyok és a méhem egy részét eltávolították, mert megsüllyedt a hüvelybe és volt egy miòmám amitől véreztem.
Vizelettartási problémáim is voltak, de most talán jobban, mit eddig. A műtét és a felhelyezett háló ellenére visszacsúszott a megmaradt méhnyak a hüvelybe, nyom előre-hátra, fáj a hasam, derekam.