Hólyag-, végbélsérv, méhsüllyedés & kötőszövet erősítés (beszélgetés)
Ezt is hasznosíthatod, de legyen diagnózisod, amit orvos állít fel!
Amiket írtam, a kötőszövet erősítésére jók. A többivel menj orvoshoz!
A sókat - ha neked nem tilos!!!- minden mellett használhatod. Segítenek, jók!
Ez teljesen máshogy működik. Nem sormintának tettem be a linket, olvasd el! Alábbit is.
Elkerülendő a Nr.11 Silicea alkalmazása ha bármilyen műtéti úton behelyezett idegen test van szervezetünkben (implantátumok, csavarok, pacemaker, stentek, fémhálók, szemészeti műtét kapcsán,szemlencse).
Nem tudom, csinálnak-e ilyet!
Általában a tünetek alapján választják ki. + arcdiagnosztika.
Nem értek hozzá. Sokat olvastam már róla, és hosszú évek óta használom. Mindenféle hasznosság elolvasható róla sok helyen, itt is: [link]
Szia! Köszi a tippet! :)
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni (de nagyon hozzáértőnek tűnsz), de ha ebből az anyagból hiányom van, az kimutatható pl. egy vérvételből?
Lehet...
Olvass utána a keresőben!
Schüssler-sókkal pl
Nr.1 Calcium fluoratum, Nr.12 Silicea
A szilícium az emberi szervezet számára is nélkülözhetetlen nyomelem. Elsősorban a kötő-és támasztószövetekben fordul elő, szerepe van a fehérjék vízmegkötő képességének kialakításában és megtartásában. Elengedhetetlenül szükséges az egészséges porc- és csontképzéshez. Vizes oldatai megkötik a gyulladásos faktorokat, jó gyulladáscsökkentők.
Támogatják a szervezet természetes védekezőképességét, erősítik az immunrendszert.
Szilíciumhiányt az állatkísérletek tapasztalatai alapján az okoz, ha az étrend döntően állati eredetű. A szilíciumhiány egyúttal a kötő- és támasztószövetek (csont, porc) szervetlen anyagainak hiányával és ezáltal gyengeségével jár.
Idős korban megnő a kovasav jelentősége a szervezet számára. A bőrben, az artériákban levő kollagén, a csont és a porc szövetei egyaránt merevvé válnak, veszítenek anyagukból, amit pótolni kell.
Sziasztok!
Aggódom, hogy a fent említett problémák (vagy egyike) alakultak ki nálam. Akik érintettek, milyen tüneteik vannak / voltak? Megoldási lehetőségek érdekelnének!
Illetve a címben megjelölt kötőszövet erősítés! Sajnos öröklötten gyenge kötőszövetekkel rendelkezem (ezért sem csodálkoznék bármely fent megjelölt probléma kialakulásán), visszereim is vannak. Tudom, hogy a kötőszövetet elvileg nem nagyon lehet erősíteni, és az orvos is elküldene a fenébe ezzel, de hátha mégis van valami csodaszer stb. ami legalább kicsit segít! Hadd próbálkozzak! :)
További ajánlott fórumok:
- 'Összefér' egy lazább kötőszövet és a rövidnaci?
- A nőgyógyászom mondta, hogy nagyon lazák a kötőszöveteim és tornáznom kéne.Milyen tornához kezdjek?
- Hólyagsérv, végbélsérv műtét tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a méhsüllyedés miatti műtétről?
- Ülőmunka - méhsüllyedés?
- A legjobb gyógyszer kötőszöveti gyengeségre? Tapasztalatok?