Hát túl vagyok a műtéten. És nemm tudom nem lett volna e jobb kivetetni. Igen eltérő véleményeket hallok. Van aki aztmondta hogy később ismét lesüllyed, van aki azt hogy egy életre megoldódik. Hát nem tudom. Ezt mégegyszer végigcsinálni?!
Mit jelent az, hogy ebben a korban? Szerintem meg ki kell próbálni, mert önmagában a kor nem akadály. Természetesen a tünetek súlyossága és az, hogy vki milyen rendszeresen csinálja a speciálisan neki összeállított gyakorlatsort, befolyásolja az eredményt, de kár lenne kipróbálás nélkül, egy kézlegyintéssel veszni hagyni egy ilyen lehetőséget. Mit veszít rajta az ember, ha normálisan megtanulja, és 2-3 hónapig kipróbálja?
Amúgy meg arról nem szívesen beszélnek az orvosok, hogy a műtéttel elért eredmények néhány év után eltűnhetnek, mert az izomgyengülés és süllyedés újra jelentkezik, ha nem változtatunk az életmódunkon, bizonyos szokásainkon, ill. nem erősítjük a gátizmokat. És akkor lehet újra műttetni ....
Első körben a Kriston Intim Tornát javasolnám. Helyesen megtanult gyakorlatokkal, személyre szabott, egyéni gyakorlatsorral, rendszeresen, minden nap végezve ..... 2-3 hónap alatt jelentős javulás állhat be. A méh megnyúlt tartószalagjai nem fognak összezsugorodni, de a hüvely és a medencealap izmai megerősödnek annyira, hogy normál helyzetben tartsák a méhet.