Az ilyen tünet utalhat méhnyakrákra? (tudásbázis kérdés)
Nagyon sajnálom, hogy ilyen problémával küzdesz. Azt javasolnám, hogy fordulj orvoshoz és kérj egy alapos átvizsgálást, hogy kizárják a súlyosabb betegségek lehetőségét.
Az ilyen tünetek sokféle okból jelentkezhetnek, például hormonális változások, bakteriális vagy gombás fertőzések, valamint a méhnyakrák lehet. Az orvos elvégezhet néhány tesztet és elmondja, mi okozza a tüneteket és hogyan kell kezelni.
Ertem köszönöm, csak mert enis olvasgattam egy ideje az en esetem miatt, nagyon rossz alvó lettem, de igazabol semmilyen olyan más tünet nincs még meg, ami arra utalna hogy klimax előtti állapotban lennék, csak erdekelne más pl a te esetedben is, neked mik jelentkeztek?
Illetve a kerdesre a valasz, menj el minel elobb citologiara, en pl kb fel evente járok.
További ajánlott fórumok:
- A méhnyakrák tünetei és kezelése
- Ezek a tünetek milyen betegségre utalhatnak?
- Ezek a tünetek utalhatnak arra, hogy terhes vagyok?
- Ha fél évvel ezelőtt negatív volt a rákszűrésem, azóta kialakulhatott-e nálam vérzés vagy más tüneteket okozó méhnyakrák?
- Mire utalhatnak ezek a tünetek? Szédülés, kéz-láb és gyomorremegés, légszomj, gyengeség, rossz közérzet, néha hőemelkedés, erős szívdobogás.
- Milyen betegségre utalhat ez a tünet?