Megvetendő-e, ha a nő idősebb /10 évvel/ a férfinál? (beszélgetés)
én egyszer kifaggattam pár fiatalabb pasit, hogy van az idősebbel.... Mind azt mondta, nagyon jó... aztán ha családot akarnak akkor meg fiatalabb kell...
ennek ellenére ismerek vagy 2 olyan párt is, ahol 10 év van a nő javára, de mindkét helyen lett 2 közös gyerek.
itt tud gond lenni, hogy a pasik is meghülyülnek egyszercsak sokszor a gyerekért... sokszor 30 felett... ha van plusz 10 év, akkor biza jön a döbb, hogy a nagy szerelem nem tud szülni... aztán itt eldől jobbra vagy balra a dolog.
ritka, de nem kizárt.
mindig minden kapcsolat lutri, ha a nő fiatalabb 10 évvel, ugyanúgy otthagyhatják.
Miért ne mondaná el? Miért hiszed azt, hogy a fiammal rosszban vagyok? Sokan szeretnének az anyák közül ilyen kapcsolatot, mint köztünk van:D
Az ízlését nem akarom befolyásolni és nem is szoktam. Olyan barátnője van, amilyen neki tetszik. Gondolom az ízlés is genetika vagy a hozott minta alapján alakul. Neki jellemzően a nála minimum 5 évvel fiatalabb lányok tetszenek. Persze, észre veszi az idősebbek között is a szépet, csinosat, de őket máshogy nézi.
És igen van olyan, amilyet írsz, de ritka.
Nem röhögtetném ki magamat.
3-5 év után meg lecserélnek egy 15 évvel fiatalabbra.
a fiad nyilván el sem mondaná neked, ha megtetszene neki egy nyanya.
amúgy meg ha netalán az ember lánya 36 éves és pont egy 26 évessel hozza össze a sors és minden klapfol, akkor mit tegyenek?
nem lehet ennyire egysíkúan megítélni a dolgokat.
(ismeretségi körömben egy házaspár 60 éves nőtagja temette el az 50 éves férjét :( )
Attól, hogy egy férfi tudja ki való hozzá, nem lesz mamapicifia.:D Igen, a fiam 26 éves, sosem kérdezi meg, hogy ki való hozzá, mert van egy elképzelése/ideálja (nem a tőle idősebb nők), és bár sok nála idősebb nőre azt mondja, hogy jól néz, fiatalos, csinos, stb., de sosem úgy, hogy lehetne a párja.
Remélem megérted miről beszélek:D
És attól, hogy sokan abban a korban vagytok, akiket épp nyanyázok, nem kell megsértődni, mert nem arról van szó, hogy megnéztelek és lenyanyáztalak, mert nem ez történt, hanem csak annyi, hogy az említett 26-36 felállásban szerintem nyanya a 36 éves nő, de egyébként nem az, csak ebben az esetben. Bár, mint beszéltük van aki már 26 évesen nyanya a mentalitása, stb. miatt:D
Hát mindenki nyanya valakinek:D
Én már sokaknak:DDD
Épp ezért nem kezdenék fiatalabbal.
Amikor a fiam 15 éves volt, akkor én 37 voltam, sokan a nővérének néztek, de hozzá képest, akkor is már nyanya voltam. Most is megkérdezik, hogy Úr isten! Hány éves volt anyukád, amikor születtél!? De akkor is nyanya vagyok hozzá képest:D A korban hozzám illő pasiknál viszont nem vagyok nyanya.
De mindenkinek a magánügye, hogy kivel kavar, ha a fórumindító azt szereti, hogy a párját a gyerekének nézik, akkor hajrá.
De mi értelme, akkor minden másnap fórumot kiírni erről? Szerintem megkapta már a válaszokat az előző fórumokban is.....
Àltalában - az emberek többségében - van egy természetes kritikai rendszer.
Amikor nagy nagy eltérés van, ami kilóg a sorból, persze, hogy ellenérzést vált/hat ki másokból.
Had ne bólogasson már az ember minden szélsôségre.
Álprobléma.
A nyanyázás meg majd visszahull a nyanyázókra, hehe.
Hát nem tudom. A környezetemben általában jól tartják magukat a nők és a férfiak is, de jellemzően azt látom, hogy a nők öregebbnek tűnnek a velük egy idős pasikhoz képest. Persze nem 20, 30, stb. re gondolok, hanem mondjuk 60 évesekre.
Elnézést az ennyi idősektől!
Az én osztálytársaim nem voltak ennyire lepukkantak:D
A családomban nem kopaszodnak a férfiak és csak kevesen lesznek kövérek...
dettó
a pasik kopaszok, pocakosak, a csajszik meg csinosak és üdék...
Én mondjuk inkább úgy veszem észre a környezetemben, hogy a pasik pusztulnak le hamarabb; már bőven kopaszodnak, pocakot növesztenek mikor a velük egyidős nők még abszolút virágzanak.
Én a 10 éves osztálytalálkozómon döbbentem le, duuurva hogy 28-29 éves korukra hogy le tudnak strapálódni a gimi szívtiprói, míg a lányokra inkább az jellemző, hogy aki tiniként pufi volt az is szépen formásra dolgozta magát
vagy nem...
30 évesen is tudnak ramatyul kinézni pasik.
90 évesen igen, de amikor a pasi 50 a nő meg 60, akkor már elég látványos a különbség.
Már akkor is látványos, ha egyidősek és 60 évesek, persze a nő szokott ramatyabbul kinézni általában....
Az egyiket azért cseszegetik, mert "anyakomplexusa" van;
a másikat azért, hogy a "kisfiúkra bukik"... :D
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál?
- Ti kezdeményeznétek ebben az esetben a férfinál?
- Ti kezdeményeztetek már férfinál? Hogy alakult végül, összejöttetek?
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Miért annyira megvetendő az, ha havonta egyszer nő létemre megiszok egy üveg bort?
- Szerintetek ennek mi lehet az oka egy férfinál?