Megtrollkodtam egy nőt a Facebookon, aki a főnököm külsejét... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem is megérdemelném. 🤣🤣🤣
Nem csak én, te is, mindenki, aki dolgozik valahol valamit, de nem tanácsos itt ezekbe mélyebben belemenni, mert abból csúnya kitiltás lenne. 😃
Oké, bevallottad, a lehetőség meg adott a véleménynyilvánításra, én meg azzal éltem, a polcodon meg odateszed, ahova akarod.
Remélem főni megveregette a vállad, kapsz minimum 100 ezer fizuemelést! Egy ilyen védőangyal megérdemel minimum ennyit.
Úgy gindolom, én ezt a helyzetet jobban tudom, hogy hogyan lehet kezelni, de nem fogom kifejteni, hiszen nem tartozom magyarázattal.
Ez csak egy vallomás, nem kértem sem tanácsot, sem felmentést.
Én meg nagyon kellemetlenül éreztem volna magam, ha egy beosztottam nyilvánosan véd meg. Olyan, mintha képtelen lennék ezt önmagam elrendezni, ha test megszégyenítés, ha szakmai, ha bármi.
Amint trollkodtál, annak a szintjére süllyedtél, aki a főnöködet cikizte.
Soha nem kezdett facebookozni emiatt. Jol tette.
Ha valakit 'betrollkodsz", azzal ot jaratod le.
Bolond lyukbol bolodt szel fuj.embert baratjarol...
Nem tudja magat felvallani, es kiallni magaert?
Tobb generacios, tobb ag beli pedagogus felmenokkel hallottam eged cikizest. Szerinted hany csunya rajz volt roluk?
Es valogatva mennyit voltam elturni, amig megszolaltam, hogy "az anyamrol beszelsz". Ezek a kis picsogok foleg viccesek voltak, amikor eleve nekem sem mertek visszsszolni elotte.
Az anyam nem tokeletes, de nagyon jo tanar volt azokkal, akik tanulni akartak, es folyton ment versenyekre a gyerekekkel kifizetetlen idobol is.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Ti tudjátok párotok jelszavát mondjuk Facebookon?
- Találtam a Facebookon egy autót, de a tulaj nem ad elérhetőséget
- Ti bejelölnètek őt a facebookon?