Megtörténhet, hogy megjön a mensi és a következő ciklus közepén mégis kiderül hogy baba van? (tudásbázis)
Ilyen volt a görbém.
Hogy egyben legyen, később a mensit átállítottam pecsételésre, de nem az volt, tényleg rendesen megjött.
Itt vagyok én is élő példának...
Májusban rendesen, időben, a szokásos mennyiségben megjött. Mivel akkor már 1 éve próbálkoztunk, amint lezajlott, vártam az ovut, ami általában középidőben van, de a hőm valahogy nem akart leesni normálisan, illetve amikor mégis, mindig visszaugrott, aztán 1 hét múlva elkezdtek fájni a melleim. Mivel úgy gondoltam, terhes nem lehetek (amikor megjött, el is lőttem egy tesztet a biztonság kedvéért, mert ugye aki már 1 éve próbálkozik...és negatív lett. Mivel fájtak a melleim és a hőm is egyre följebb kúszott, gondoltam, valami hormonprobléma (már cvsak ez hiányzott nekem), vettem egy tesztet, hogy ha megyek a dokihoz, mondhassam, hogy terhes tuti nem vagyok. Megcsináltam délutáni pisiből, úgyis negatív lesz...aztán ott volt a két csík. Hihetetlen volt és nagyon örültem...hogy végre...
A vége nem lett jó, elvesztettük a duphastonos kezelés ellnére. 12 napot ültem bent a kórházban...egy trauma volt nekem a sok szülésre váró kismamával egy teremben...nappal meg állandóan a szívhangokat hallgatták, zengett a folyosó, mert az ajtót nem zárták. Na, mindegy. majd egyszer feldolgozom. Talán, ha végre összejönne újra és maradna is.
Nálam akkor az első UH-n csak az látszott, hogy rettentő vékony a nyálkahártya, 4,3 mm volt, ami ugye nem megfelelő a beágyazódáshoz. Gondolom, a mensi miatt. Mensi előtt foganhatott valamikor, és mivel közbejött a mensi, levált a méhnyálkahártya, ennek ellenére a terhesség próbált megmaradni...de úgy tűnik, már későn jött a progipótlás.
Szia,nagyon sajnálom hogy nem maradt veled a babád :(
az ovulációs tesztek alapján elméletileg nincs peteérésem mert még arra gondoltam hátha az ovuláció okoz ilyen tüneteket és a tesztek pedig egyszerüen szellemcsikosak de akkor ez is ki van zárva...a hányinger szinte állandósult és kezdek megijedni ha nem terhesség okozza a tüneteket akkor mi...:(
A tesztelést pár napra felfüggesztem és majd meg látjuk mit mutat mensi körül...
Sziasztok!
Igen, van ilyen, én vagyok rá az élő példa. Ha nem történik meg velem, akkor nem hiszem el, hogy ilyen előfordulhat. Szeptember 5-én megjött a menstruációm, rendesen, ugyanolyan tünetekkel, mint mindig. Ami kicsit fura volt, hogy a vérzés után pár napig pecsételő vérzésem volt, ez nem volt rám jellemző soha. De nem foglalkoztam vele. Szeptember 16-án reggel erősen pozitív lett a tesztem, és azért csináltam meg, mert aznap reggel megint pecsételő vérzésem volt. A terhességet be is bizonyította a dokim, de sajnos nem maradt meg, a 6.héten elvetéltem. Szóval LÉTEZIK!
A csík szabad szemmel halványan látható nem kell fényfelé forgatni de képet nem tudok csinálni róla próbáltam de úgy nem látszik:(
A kontroll csík kék és a másiknak is annak kellene lenni szerintem de ilyen halványan nehéz megmondani hogy szürke vagy kék :/
És ez a második halvány csík már rajta volt az elejétől nem később jelent meg.
Ha rózsaszínes a csík, akkor NEM szellem!
Tudnál képet felrakni?
Amúgy nagymamámnak is megjött 4 hónapig, mikor anyukámmal volt terhes...
azt írta, hogy a szokott módon zajlottle
4hónapos???
Tényleg!
Ezt nem is figyeltem.
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!