Megtaláltam és elolvastam a szüleim régi szerelmes leveleit. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Na,pont ezért tüzeltem én el az egészet egyben!
Senkinek nincs köze a szerelmemhez!
Ha ők maguk hatalmaztak fel,vagy esetleg már nem élnek,akkor rendben van.
Szerintem írnak a mai világban is szerelmes leveleket,csak nem kézzel,és tömörebben-inkább csak vallomásokat.
Változott a világ:régen,ha fizikailag távol volt egymástól a pár két tagja,a levél volt a kézenfekvő.Nem volt telefon,nem lehetett sms-t küldeni(ami már oldschool,de amikor zsengébb voltam,még ment) vagy chatetelni. Ha közölni akartad a gondolatod a másikkal,írtál.És ha már írtál,egyszerre papírra vetettél egy monológot,nem három mondatért ragadtál tollat,ballagtál el a postára/postaládához és fizetted ki a bélyeget.
Ráadásul anno kicsit több idő vokf az is,hogy “szárba szökkenjen” a szerelem,szexuális viszony,összeköltözés legyen belőle.Márpedig szerintem a legtöbb szerelmes levelet az epekedő fázis hívja életre,amíg még nem bármikor és bárhogyan elérhető a másik.
Nekem édesanyám akkor kinálta fel elolvasásra, amikor el kezdtem kapni én is a sz. leveleket ( kb felsőtagozatos koromban )és kérte, hadd olvassa el ő is, hiszen ideadta a sajátját. Nem kértem, dde az enyémeket sem adtam oda, ebből óriási veszekedés lett, de a későbbiekben láttam, hogy forró késsel felbontják a leveleimet.
Igy visszagondolva, kár volt kiváncsiskodni, nem volt bennük semmi, hasonló korú fiúk irogattak..
Nem tudom, hogy a mai világban még ír-e egyáltalán valaki szerelmes levelet. Felnőtt fejjel.
Amiket én régen kaptam, semmi jelentőségük nem volt. Valószínű, hogy kukában landoltak.
Emlékkönyvem viszont van.
Az én szerelmes leveleimet senki nem fogja olvasni.
Nincsenek.
Gondolkodom hogy mit tegyek velük.
Egyrészt nagyon intim,, másrészt olyan bepillantást enged egy életbe ahogy soha nem ismertük a szüleinket.
Megható, megrázó, értékes.
Valószínűleg elásom őket valahová.
Nem is tudom, hogy SZABAD-e ilyen esetben intim dolgokba belelátni???
Én azt tervezem, és meg is beszéltük, amikor valamelyikünk meghal: a másik megsemmisíti azokat a féltve órzött leveleket.
Ez aranyos!
Biztosan elérzékenyül az ember, ha ilyeneket olvashat!!! :)
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba