Megtalált a féltestvérem, akiről azt sem tudtam, hogy létezik! (beszélgetés)
Rajtam sokat segítettek a féltesóim ,igaz egy az Anyukánk és együtt nőttünk fel.
A legjobb dolog a világon ,hogy vannak testvéreid.
Most ,hogy szépen rendbe jött az életem ,nagyon büszkék rám.
Egy próbát megér ,és ha tényleg csak kihasználásra megy ki a játék ,még mindig ignorálhatod.
Hát, én végig megértő voltam veled, de, hogy nem segített neked senki az erős túlzás. Megvolt mindkét szülőd, egyke voltál. Tanítattak, neveltek, szerettek, láttad és megélted az apai és anyai szeretetet. A szemük fénye voltál és vagy, látod még a tesót is eltitkolták előled.
Én őszintén kíváncsi vagyok, hogy jóapád és anyád mit mond erre? Nyugodtan írd meg, úgysem ismer senki. Nem tudjuk ki vagy. Nem mondják, hogy mégiscsak talizz vele?
Ezek aztán a nagy szavak! :D
Senki nem segített.
Hálátlan vagy, ez nem vitás.
Mint a hülye húgom. Neki se segített senki soha az életben.
Volt, hogy albiban élt, nem volt mosógépe. Elkérte a centrifugámat, a mai napig nem kaptam vissza. Ennek 7-8 éve. Anyámék újították fel a házukat anno szinte teljesen, tolta lóvéval.
Szánalmasak vagytok ti nagyon.
Azt sem tudod, hogy mit akart.
Tudod mi ez? Gyerekes féltékenység. Amúgy pedig saját elmondásod szerint is sokat segítettek a szüleid.
Szánalmas vagy.
Na itten jól elszabadultak a zindulatok", a pók meg kiette a hsz-om. :)
Mindenkinek fantasztikus estét kívánok!
Szeretettel: Én ♥
Lehet alkesz ,lehet nem.
Lemondtál róla,és ezzel igazoltad a döntèsedet.
Én szerelemgyerek vagyok,és valószínű hogy vannak féltesóim.
Kíváncsi lettem volna rájuk.
Elítélni nem foglak ,csak fura ez a zsigeri elutasítás.
Ja ,és nem kérkedünk a pénzünkkel!
Gyáva, gerinctelen alak vagy.
Más fórumban is tiltottál.
Szót sem érdemelsz.
Érdekes, hogy csak a "testvérrel" van baj. Hát én apámra jobban kiakadnék, hogy "elfelejtette" megemlíteni 30 év alatt, hogy létezik. Mennyivel jobb lett volna apa temetésén szembesülni a tesóval.
Apád tartozott volna neked annyival, hogy őszinte hozzád.
Kicsit olyan a helyzet, mint mikor a szeretőt hibáztatják, amikor a férj megcsalja a feleségét...
Ugyan, semmi baj!
Ráér erre a tyúkra egy hatalmas pofon!
És még mindig csukott szemmel közlekedik.
Apámat már rég falhoz állítottam volna anyámmal karöltve amiért hazugságban neveltek.
Bocsi, hasonlót írtam, nem olvastam vissza csak most.
Annyira kívánom, hogy így legyen! Na és egy vállalkozás is bármikor csődbe mehet.
Látod megint a pénzről beszélsz. Lelkiszegény vagy, ha nem tudod felfogni, hogy nem mindenkinek a pénz jelent mindent.
Lehet, ha összehasonlítanánk, mink is van, a fasorban sem lennél, (sajáterőből) ez csak lehet, de az EQ-d az 100% a békasegge alatt van.
Már azt is tudod, hogy alkoholista? Azért szeretném és kívánom, hogy a féltestvéred álljon meg egyszer a szuper vállalkozásod előtt egy 60 milliós kocsival, és hívjon meg a sokszáz milliós villájába, hogy lásd, apai segítség nélkül mire vitte. Mert lehet ám, hogy tesztelt, nem egy anyagias picára van szüksége, hanem egy lelkitársra. Naná, hogy törölt, egy érzéketlen ember nem fér az értékrendjébe.
Ki, hogy él, úgy ítél....nagy igazság van ebben a pár szóban.
Azt hiszed, mert a te életed a pénz körül forog akkor a másé is...
Lehet több pénze van az örökségből mint neked, csak nem veri a mellét...
Lehet, csak meg akart ismerni és azért tiltott le, mert azt érezte, hogy pont olyan vagy, mint a drága apuka.
Lepattintottad, akár az apja. Elhitetted vele hogy találkoztok, majd az utolsó pillanatban lemondod.
Én is letiltottalak volna, de előbb írtam volna egy üzit, amitől leszállsz a magas lóról!
Kevés ennél gusztustalanabb megnyilvánulás van:
"Nem baj, egy gonddal kevesebb."
Remélem ezen a mentalitáson túl más értéket is tanultál apádtól.
Köszi a sok hasznos és rengeteg haszontalan hozzászólást. Tudom, hogy "kötelességem" lenne (nem) támogatni a sosem látott nővérem, mert én megcsináltam a magam szerencséjét ő meg mint az anyja, elitta amilye volt.
Nem érdekel ki mit gondol rólam. Aki a semmiből építi fel a jövőjét az tudja miről beszélek, aki nem az meg tehet egy szívességet. És nem, nem vagyok lelkileg egy alkesz feltesora felkeszulve bocs.
További szép estét a normálisaknak, a többieknek meg, inkább hagyjuk 😆...
Nem először értek egyet veled.
Ugyanezt érzem, mint ahogy megfogalmaztad a 2. bekezdésben.
Belátom én is indulatokkal írok. De engem az ilyen rettenetesen felháborít. Olyanoknak is segítettem már, akik mások és bevallom szerintem sem érdemelte meg. De aki a földön van nem rúgunk még bele is.
Ha a FI. azzal nyit, hogy feltűnt egy testvér, de ő még nem áll készen a találkozásra, azt mondom, igen igaza sokklnt érhette. De amikor arról kántál, hogy bezzeg ő milyen pénzes, a másik meg milyen car, mert nincs állása, tuti csak a pénz kell neki,teszi ezt úgy esélyt sem adott, hogy meggyőtődjön róla mit is akarna, az ilyentől felfordul a gyomrom.
Akinél csakis a pénz számít...háááát.
Bocsi, a munkahelyem is olyan, hogy mi a mások megsegítésére vagyunk, próbálunk tenni.
További ajánlott fórumok:
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Gyűlölöm a bátyámat, aki egyébként csak a féltestvérem.
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- Miért jár fel a barátom társkeresőre, ha már megtalált ott engem?
- Hol tudom megtalálni a soha nem látott féltestvéremet? Létezik ilyen honlap az interneten?