Megszakítom a mérgező emberekkel a kapcsolatot. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jó, hát a panaszkönyveket én se szeretem.
Valami megoldás legyen.
Értelek!
Köszönöm! :)
Szembesítő!?
'Azta milyen név! Sosem hallottam ezt,de ha nehéz különbséget tenni, akkor valószínű olyan hasznosak, mint a mérgező társaik! A Jóisten tartsa távol tőlem őket is! Nagyon nincs azokra sem szükségem! :DDD
Nem sokáig! Felmondtam! :P
30.-án kezdek az új helyen! :P
Szerencsére felküzdöttem magam odáig, hogy simán helyére tudom tenni ezeket az embereket!
A munkahelyemen is tudok az ilyen embereknek annyi munkát adni, hogy ne fárasszanak a hülyeséggel! :)
No egyszer egy ilyet véletlenül sikerült helyrepakolni, azóta már tudatosan alkalmazom. Azért mondom, hogy véletlenül, mert csak úgy, kicsúszott a számon, de jó megoldás, tudom ajánlani:
Mondta az illető a magáét, hogy xy mit tett, milyen aljas, ilyen-olyan szemétláda... Próbáltam csitítani, megnyugtatni, de nem használt.
Akkor megkérdeztem tőle: láttál te már tökéletes embert? Nem, olyan a világos sincs! Akkor milyen alapon várod el a másiktól, hogy tökéletes legyen?
És ez nagyon jó akkor is, ha valaki állandóan engem kritizál, kötözködik, játssza a fejét... kapjon már észhez, hogy ő sem makulátlan! :))
Igen. Ilyen a volt kolléganőm is. Agyzsibbasztó.
Mondjuk ő nem volt harsány, de mondta, mondta, és mondta. Engem meg zavart a munkámban. Néha rászóltam, hogy dolgoznék. Oda se neki. Fújta tovább. Megváltás volt, mikor kiment a dohányosok közé.
Tégy úgy!
A te lelki békédet senki nem fogja megteremteni helyetted!
Elsősorban én is olyan embereket gondolok mérgezőnek, akikről írtál. Energiavámpírok, akiktől menekülnél, de nem mindig tudsz. Nekem volt ilyen kolléganőm. Rettenet volt vele együtt dolgozni. De kénytelen voltam tűrni, mert egy irodában dolgoztam vele annak idején. Megváltás volt, amikor külön váltak az útjaink.
Ugyanakkor lehet mérgező még a bunkó ember is, akinek szinte nincs normális megnyilvánulása. Ott köt bele a másikba, ahol csak tud. Az oktondi okoskodó is mérgező. A mindenkinél mindent jobban tudó szintén elviselhetetlen. Hasonlít az oktondi okoskodóhoz, csak egy hajszál különbség van a kettő között. Mérgező lehet még az „enyém az utolsó szó” embertípus. Csűri-csavarja, tekeri a dolgot (nagyon jól tudja, hogy alulmaradt, nincs igaza), de nem bírja elviselni, és terel. Átlátszóan.
Egyelőre ennyi, tuti van még több hasonló, aki mérgező.
További ajánlott fórumok:
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret?
- Mit illene tenni, ha egy olyan régi ismerős ír ünnepi üdvözletet, aki régen megszakította velem a kapcsolatot?
- Szakítottunk, minden kapcsolatot megszakított velem, ha meglát akkor mégis mi a fenének köszön rám?
- Párom megszakítaná az előző kapcsolatából fogant terhességét