Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megrémiszt a szeretteim halála. Nem akarok egy nap egyedül... fórum

Megrémiszt a szeretteim halála. Nem akarok egy nap egyedül... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

25. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 28. 17:52

Nekem már csak a fèrjem ès lányom van.

Aki számìtott mindenki elment.

Az első egy èvet kell túlèlni.

Lassan rájössz,hogy az èlet nem áll meg!

24. tumbo2 (válaszként erre: 22. - Regin_a)
2023. szept. 28. 11:53
nem tudom,de ez szerintem egy amerikai szokás.mikor elköszöntünk sosem mondtuk, hogy szeretlek,csak azt,hogy szia.
2023. szept. 28. 01:53
Megteszek mindent amit csak tudok.
22. Regin_a (válaszként erre: 21. - Birebora)
2023. szept. 27. 19:26

Most tedd meg amit tudsz a szeretteidnek

Valakinél olvastam egy aranyköpést "mondd ki hogy szeretlek mert ki tudja mit hoz a holnap" vagy valami hasonlót

21. birebora (válaszként erre: 20. - Regin_a)
2023. szept. 27. 18:50
Valószinű ez sokakkal igy van, mert az anyám is most, öregen érti meg a nagyanyámat. Gyakran emlegeti, hogy miket mondott. Lehet, hogy én is igy fogok?
2023. szept. 27. 17:05

Fiatal koromban minstráltam , latinul, magyarulNyaranta vidék, ha megszólalt a lélekharang tudtuk hogy kapunk mi is néhány forintot

Nem éreztük át a helyzetet

§86-ban apám meghalt. Ott van a fiókban 20ezer, add az orvosnak hogy segitsen

Lefelé menet találkoztam a dokival. Hátsőfalu infarktus, nem tudunk segiteni

Temetés elött megnéztem , merthogy rendeltem egy borotválást

A nyakát vágnám el annak aki borotválta

Anyám 6 hónap mulva huinyr el

Még az életben kaptam tőle egy motort egy autót és egy magnót

Cseléd volt egész életében. Nem laktam otthony mert a barátnő fontosabb volt, igaz hogy sűrün hazajártam

Olyan fáradt vagyok fiam, mondta miindig. Feküdj anyám és nézd a tv-t. Akkor még csak egy csatorna volt

Mostanság mindig fárDT VAgyok és feküdni sem tudok a lábam miatt

Eszembe jut anyám panasza, és az én válaszom

Most én vagyok egyedül és ez is sokszor eszembe jut és az is hogy nem is köszöntem meg nagyon azokat a nagyértékű dolgokat amiket nem is tudom hogy tudta megspórolni.

Itt lóg a falon anyai nagyanyám fotója, állitólag hazaérkezvén leszállt a vonatrol összesett és meghalt.

Érdekelt engem a sztori anno? Egy cseppet sem

Az élet visszaadta hogy értsem meg mit hogy gondoltak anno őseim

Én egész életemben "meg akartam" halni merthogy pánikbetegség

Barátaim mellettem álltak, minden tekintetben

Én még élek, de jóbarátaimat már eltemettem, volt aki már 10 éve meghalt.

Meg kell ahhoz öregedni, hogy megértsük az öregek nyűgjeit

Rossz szervezése az életnek ez így

19. ,zumba (válaszként erre: 12. - Piroska52)
2023. szept. 27. 15:58

Fáj az embernek, emlegetjük az elhunyt szeretteinket, de megyünk az utunkon tovább.

Most már csak a felépülése fontos a gyermekednek, ne is gondolj másra!

18. tumbo2 (válaszként erre: 11. - ,zumba)
2023. szept. 27. 15:01
attól függ,hogy hal meg,a nagyanyámból lassan elment az erő.de mikor a vejem anyja haldoklott,ömlött a vér,őt is kiküldték.ilyet egy gyereknek sem kívánnék. elmúltam 71 éves,de egy halottat sem láttam.az apámat letakarták lepedővel,mire odaértem.
17. tumbo2 (válaszként erre: 12. - Piroska52)
2023. szept. 27. 14:52
a lányomat tán 22 éve elütötte egy autó.majd meg őrültem,de szerencsére nagyobb baja nem lett.bár fölvágódott a szélvédőre,nem is tudom ,hány métert röpült.
2023. szept. 27. 14:46
Én inkább a magatehetetlenségtől,a kiszolgáltatottságtól félek.
15. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 27. 13:50

Furcsa ezt így olvasni...

Engem a saját halálom jobban foglalkoztat, s - ahogy észrevettem - sokan vannak még ugyanígy.

2023. szept. 27. 13:10

van egy kacsafarmunk a temetővel pont szembe és napról napra ugyanazok az arcok zarándokolnak ki dologidőben!!!

a kutyáink megőrülnek tőlük,de ezexerint ők sem találnak megnyugvást...hamvasztás--úrna--aztán hogy azt hova teszi valamelyik leszármazottam,az legyen az ő gondja! biztos van lelkem de annak nem ez a fokmérője!

2023. szept. 27. 13:04
Nekem a szüleim, férjem meghaltak, nemrég egy nagyon közeli ismerősöm is, ketten maradtunk fiammal. Minden nap gondolok rájuk,régi képeket nézek,felidézem a közösen töltött időket, ez valamennyire enyhiti a fájdalmat, ami esetemben 10-20 év után sem enyhült. Néha már úgy érzem, több közöm van az elhunytakhoz, mint az élőkhöz, emlékkből élek, de ez nem egyértelműen rossz érzés.
12. Piroska52 (válaszként erre: 11. - ,zumba)
2023. szept. 27. 12:58

11 hónapja ment el a férjem. Egyi napról a másikra.

Azóta sem értem.

Az élet megy tovább.

Lehet sírni, őrjöngeni, de attól semmi nem változik.

1 hónapja kis híján elvesztettem az egyik fiamat.

Abba bele se merek gondolni, mi lett volna ha,,,

De bajért senki nem megy a boltba, senki nem tudja mikor mi jön.

Ha menni kell,,,

11. ,zumba
2023. szept. 27. 12:49

Az ember sokmindent kibír, túlél.

Aki megszületett, egyszer eltávozik. Engem gyerekkoromban nem zártak el a történés (nagymamám otthon halt meg és én megnéztem 6-7 évesen) és a temetés elől, így belenyugszom a megváltoztathatatlanba. Aki házasságban, párkapcsolatban él, valamikor egyedül fog maradni.

10. tumbo2 (válaszként erre: 9. - Globus)
2023. szept. 27. 10:42
mint a lélekvándorlás,az újjászületés,de akkor már nem te leszel.én ugyan nem hiszek az ilyen badarságokban.
2023. szept. 27. 10:34

Ha előre elképzeled, úgy érzed, nem bírod ki. De ki fogod, mert az ember erős, az élet megy tovább. Bennünk élnek a tanításaikkal, idővel csak a szépre emlékezünk. Igyekezzünk úgy élni, hogy rólunk is jó dolgok jussanak eszébe utódainknak.

"Okuljatok mindannyian e példán.

Ilyen az ember. Egyedüli példány.

Nem élt belőle több és most sem él

s mint fán se nő egyforma két levél,

a nagy időn se lesz hozzá hasonló."

8. tumbo2 (válaszként erre: 6. - 55Judit)
2023. szept. 27. 10:29
azt hittem csak én vagyok ilyen.tán gonosznak hittem magam.apám,anyám nem szeretett,a két öcsémmel semmi kapcsolat volt.az anyám megkönnyebbült,mikor a fiatalabb öcsém meghalt.rajta élősködött.az idősebbel jobban kijöttünk,de igazi szeretet soha nem volt köztünk.az anyám azt mondta,őt sem szerette senki,mégis itt van.
7. tumbo2 (válaszként erre: 4. - Channa*)
2023. szept. 27. 10:24
mondtam a lányomnak,engem legfeljebb fél napig sirathatsz.az élet megy tovább.mikor az apja meghalt hazament,hogy kisírja magát.biztos hiányzom majd egy kicsit,de 25 éve külön él,megvan a saját életük.bár a vejem nagyon nehezen viselte az anyja halálát.
2023. szept. 27. 10:23
Én szerencsés vagyok ez ügyben, mert a családban csak 1 ember szeretett. Az egyik nagymamám. Egyedül az ő halála viselt meg, és mérhetetlenül hiányzik nekem a mai napig. A többiek halála megnyugtató érzés volt, és kicsit sem hiányoznak. Sokkal rosszabb lehet annak aki sok szerettét elveszít. Zsinórban mennek el, és nincs mit tenni ellene. Szörnyű lehet.
5. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 27. 10:10
Akkor velük élsz, így rosszabb lesz, az biztos.
2023. szept. 27. 10:02

Én a gyerekemet is arra "tuningolom", hogy majd ne zuhanjon meg nagyon, ha meghalunk. Az élete megy majd tovább, más dolga lesz, amit majd nélkülünk kell csinálnia.

Mi is tesszük a dolgunkat, annak ellenére, hogy már sok szerettünk elhunyt.

2023. szept. 27. 09:59
Én is sok mindenkit elvesztettem már de igen az életnek menni kell tovább..
2023. szept. 27. 09:58
Én is azt hittem, hogy M.halála után felborul a családunk. Nem így lett. Az életünk megy tovább, nélküle. Nekünk folytatni kell tovább. Nem jön vissza attól, ha megzuhanunk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook