"Megparancsolom, hogy légy boldog, amíg csak élsz e világon", mit tennél? (beszélgetős fórum)
A parancsolni az véleményem szerint negatívum abban az értelemben is, ha történetesen pozitívumot parancsolnak vele.
Én parancsolok valamit neked= Én felsőbbrendű vagyok mint te vagy, ergo neked kutya kötelességed teljesíteni amit én kitaláltam számodra, nincs apelláta, punktum.
Na nemááááá.....
Mi az,hogy parancs?:PPP
Ez döntés,beállítódottság kérdése is...nem csak körülményfüggő...bár nyilván,sokszor az..
Így van.Ez nagy tanulság:))
Az emberek azért küzdenek egész életükbe ,hogy boldogtalanok legyenek,és ezért mindent megtesznek,közben úgy tesznek ,mintha áhítoznának a boldogságra,de ez inkább a kész átverés show:DDD
nincs olyan fotód amin még pici? Azért kérdem, mert megmutattam az egyik gyerekemnek-és tapadt a képre, ami fel van rakva nálad..nagy kutyabarát egyébiránt.
Bocs a pofátlanságomért:)
Remekül:)))
Ő is tökéletes harmóniában éli a napjait és boldog:))
Azt írta ,minden ember boldogsága csak saját magán múlik.
Ez bizony így van:))
Én arra jöttem rá életem során,hogy nem a környezetünk ,az emberek ,a tárgyak,a történések adják meg a boldogságot az életünkbe,hanem a hozzájuk való viszonyunk,az élethez való viszonyulásunk,tesz minket harmonikussá,kiegyensúlyozottá,egyszóval boldoggá:)))
Azt te csak hiszed:::)))
De nem foglak megingatni a te hitedben:) Egyszer majd rájösz, hogy mi folyik minden ember körül.
De addig még sokat kell tapasztalnod, és sok négykézlábcsúszáson és mászáson kell még végig menned lelkileg.
:DDDDDDDDDDD
Most hogy mondod,én is.
GIJane és egy Indián harcos lány kooprudukciója valóban muhahaha:DDDDDDDD
muhahaha.
:)
elképzeltelek tökéletes katonaként.
rajtad múlik.
hajrá.
:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Minek kellene megtörténni hogy boldog légy?
- Légy boldog, vonzd be a jót az életedbe, gondolj pozitívan! DE HOGYAN??
- Mi kellene még, hogy teljesen boldog legyél?
- Boldog gyermekkor titka? Hogy ne legyenek ilyen problémák tinikorban?
- Mi ez a fene nagy "találd meg önagad, légy boldog egyedül?"