Gyerkőcnek krumpli fasírt, ahhoz is jó a rizsköret
utána egy adag palacsinta, vagy:
spagettit megfőzöd tejben, tepsit kikened, bele a főtt spagettit, tojás-tejföl-liszt habarással nyakon öntöd, és be a sütőbe. Mint a túrós lepényt, kidarabolod = ebéd utáni süti
ó akkor el tudod készíteni amiket írtam csak abban a változatban hogy a riszeshusiba nem teszel z.borsót de attól az még nagyon finom lesz. ja egy javaslat nem konkrétan erre a kérdésedre, de a Paprika TV-n szokott lenni Martha Stuart is eszméletlen jó ötletei szoktak lenni és olyan egyszerű de változatos kajákat készít hogy én is ki fogom próbálni néha ha van időd nézz bele te is.
hú ha lenne otthon reszelni való sajtod tejfölöd és egy kicsi fagyaszott zöldborsód én azt írnám a férjednek készíts rizseshusit, a fiadnak sajtos makarónit. Vagy esetleg daráld le a lapockát, a darálthúst dinszteltd meg hagymás olajon, főz ki a tésztát és jénaiban rétegezd le cuccokat a tetején egy kis tejföllel, sajttal így lenne rakott husos tésztád.
Daráld le a lapockát,főzd ki a spagetti tésztát. Férjednek csinálj bolognait. Hagyj annyi tésztát hogy a gyerekek meg ízesítsék be maguknak amivel akarják. Sajt,tejföl,túró,mák,dió stb...Persze ami nincs otthon azért el kell menni a sarki boltba. Így a férjed kívánsága is teljesül és a gyerekeké is :)