Megőrülök 1 cigiért.. Pedig 3 éve nem dohányzom. Meddig tart még? (tudásbázis)
Én nem szoktam rá, de néha én is nagyon megkívánom. Akkor elszívok egy szálat. Szerintem ebben nincs semmi rossz, ettől még nem leszek függő eddig sem voltam. Régebben rendszeresen napi szinten dohányoztam kb fél évig, de attól sem szoktam rá. Valahogy ebben nem ugy működök mint az átlag, mert a barátaim például rászoktak :) Nekik napi 1 doboz, nekem meg 4 hónap 1 doboz. Van egy kis különbség :)
Nyugi, szerintem ha néha megkívánja valaki az még nem jelenti azt, hogy függő lenne. Főleg ha ennek a vágynak is ellent tud állni és nem gyújt rá. Nincs veszve semmi,szerintem ez normális dolog. De ez csak az én véleményem.
Nem dohányzom azóta sem.. Nem is hiányzik.
Ám, ha nagy bulit csapunk, vagy komolyabb vadász szerencse ér, arra az esetre mindíg van valami finom szivarom. (De sokszor nem is kerül ki a zsebből)
Amint látom,eltelt 1 év az utolsó beírás óta.
Mi az eredmény? Sikerült teljesen leszokni a dohányzásról?
Én április elején tettem le 38 év dohányzás után a cigit,és azóta nem is kívánom.
Beszuggeráltam magamnak,hogy büdös,káros,drága,stb,és azóta rá sem bírok nézni.
"de mindig gondoltam rá" - ez a hiba...így nem lehet leszokni...
nekem mostanában nem esik jól ha véletlen rágyújtok, de a "szertartás", a mozdulat úgy hiányzik... de azt vettem észre, hogy aki úgy jár, mint te, az visszaszokik, legalábbis valamennyire... mondjuk durva, hogy 2nap alatt 1dobozzal elszívtál ennyi idő után...nem szédültél tőle?
6 éve szoktam le mikor terhes lettem...
előtte 15 évig cigiztem(14 éves korom óta)
napi két dobozzal
még a mai napig a cigiről álmodom :((((
igen,a gyerek az szent!!el sem tudtam volna képzelni hogy mellette rágyujtsak.a hideg is kiráz azoktol a szülöktöl akik egy kocsiban ülve a gyerekkel szivják a cigit mind a ketten.a legrosszabb az volt amikor a gyereken keresztül fujta ki az ablakon a füstöt.
az elmult egy évben talán 3szor szivtam bele cigibe de azt sem tudtam volna megtenni ha a gyyerek látja.elötte meg egyáltalán nem cigiztem.
hát igen,valamivel le kellett szoknunk..:)
az segitett ha valami a kezünkbe lehetett és még hasonlitott is a cigire.de sikerült!!!azt hiszem ez a lényeg az meg hogy néha hiányzik az a büdös füst azt hiszem belefér!főleg ennyi év után
Tévedtem egy segédanyag mégis volt.
A csodatévő Kojak nyalóka. + a műanya szára.
További ajánlott fórumok:
- Január 1-től nem dohányzom! (...?)
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár? 47 napja nem dohányzom.
- Hajmosás után egy nappal már úgy viszket a fejem, hogy majd megőrülök, véresre vakarom. Mit tegyek?
- Visszatérhet a bizalom? Megörülök a félelemtől!
- Pánikrohamok kb. másfél hete, megőrülök?