Meglepetés a barátomnak (beszélgetés)
Egyébként még mindig várom a recepteket, melyet egy amatőr is eltud készíteni.
Akár egy pikáns melegszendvics is megteszi.
Persze a spagetti nem magyar étel:))
Még írok majd, ha eszembejut más.
Szerintem nagyon édes ajándék lenne, hobbiboltban lehet kapni kemény, fafedeles füzeteket, annak az elejét még akár ki is dízsítheted, magad címezheted meg:))
Szerintem ilyen alap dolgok, hogy tojásos nokedli, lecsó és hasonlók kerüljenek bele, meg lépésről-lépésre a panírozás. kéepeket is mellékelhetsz(akár egyik oldalon közös képeket is ragaszthatsz), úgy még szívhezszólóbb.
Amennyire én tudom ott a hús elég drága, így maradhatnál a klasszikus magyar, de húsmentes ételeknél.
Nekem egyelőre ennyi jut eszembe:
tojásos nokedli, szilvás gombóc, lecsó gazdagon, gombapörkölt, különböző főzelékek, borleves, hideg gyümölcsleves, rakott káposzta, mediterrán burgonya, császármorzsa, rakott palacsinta, tejberizs, tejbegríz(vagy zabkása, az legalább ott őshonos), paprikás krumpli, rakott krumpli, milánói illetve bolognai spagetti(lehet hús nélkül, gombával)
:-( Az nagyon sok, ezt nem kellene szerintem...
Pár hónap múlva haza lehet jönni azért...
Nyugodj meg,nem hal éhen :-)
Igen, nehezen viselem...
Kamionos a férjem...2-3-4 hét távollét..
Ha ezt túléljük akkor nyert ügyünk van.
Az életemnek a legnagyobb problémája, hogy éhen marad, ezért gyűjtök neki recepteket. Te nehezen viseled, hogy távol van? Milyen gyakran van itthon?
Hát... a hagyományos magyar ételek (papr.krumpli, pörkölt, lecsó könnyen és gyorsan elkészíthetőek.
Sok sikert a barátodnak! Nem irigyellek, hogy ilyen messze megy....Bár az én férjem is állandóan úton van :-(
További ajánlott fórumok:
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Milyen meglepetés ért ma?
- Szexuális meglepetés
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Reggeli meglepetésben volt részed? Röviden írd le!
- Névnapra milyen meglepetésnek örülnétek?