Megkeményedett konyharuhát mivel puhítsak? (tudásbázis)
hajtsd össze, és tedd el a szekrénybe, hátha ott megpuhul:)
Én már annyi fölös dolgot kaptam, és még mennyit fogok..
Bocsi,csak viccnek szántam.:))
Közben próbáltam megoldást találni a kérdésedre,íme:
Durva, kemény a törölköző, ha mosás után használod? A frottír szinte smirgliként tud viselkedni, ha nem vigyázunk rá.
Vedd elő megkeményedett törölközőidet, és áztasd be langyos ecetes-öblítős vízbe (ne legyen túl meleg). Fontos, hogy a szálak újra "életre keljenek". Lassan szárítsd, inkább huzatos, mint meleg helyen. Meg fog puhulni, meglátod. :)
Folyt.
Kaptam ajandekba szep konyharuhakat, amik igencsak kemenyek voltak. Gondoltam majd a viz hatasara megpuhalnak. HAT NEM igazan, mert a vizet sem szivtak nagyon! Ezen felbuzdulva kimostam. Öblitö helyett ecetet hasznaltam, gondolvan, majd ettöl puhabb lesz. NEM LETT! Van valakinek valamilyen hazi praktikaja???
További ajánlott fórumok:
- 2 hetes penészt konyharuhából hogy lehet kiszedni?
- Mélyvénás visszérgyulladásom van. Azt szeretném kérdezni, hogy a megkeményedett erek vissza fognak-e "puhulni"?
- Mit csináltok a konyharuhával, hogy szép fehér, foltnélküli legyen (ne csúnya sárgás)?
- Hogyan tudom a konyharuhákból eltávolítani a zsír és olajfoltokat?
- Play Doh gyurmát hogy lehet felpuhítani? A gyerek kint hagyott valamennyit az asztalon, és megszáradt, megkeményedett.
- Baranybor csizmamat kimostam es elvesztette a rugalmassagat, teljesen megkemenyedett, es eldeformalodott. Mit tehetek erte?:(