Megjelent a verses könyvecském (beszélgetés)
igen! az nagyon jó lenne!!!
És a könyvet már postára is adhatnám...
Kovács Ákos volt a férfia, akihez a verseimet írtam. szülei Kovács István, anyukája Márta néni.
Két nővére Irén és Márta.
Márta a kanizsai kórházban dolgozik!!!
Köszönöm!
sajnos nem:((((
ez bántani fog mindig...úgy látszik erre nincs segítség..
De a holnapmagazin oldalán lévő könyveket is -véletlenül?- ugyanez a nyomda csinálja... ők amúgy elintéznek mindent...
Ha regisztráltál, akkor a holnapmagazin e-mail címére lehet küldeni a verseket... és ők heti 3 alkalommal felteszik az oldalra...
semmi más nem kell hozzá...ott ha kérdezel bárki segít.. én is így kezdtem...:)várlak ott titeket, csak jelezéttek, ha vagytok...:)
Szia!
Az interneten kerestem egy nyomdát, ahol kis példányszámot is nyomtatnak.. Én először csak kíváncsiságból álltam neki és 50 példányt kértem. Az ára függ a darabszámtól, méretétől oldalszámától, és, hogy milyen borítót szeretnél hozzá. Kérsz egy árajánlatot és elküldik neked...
www.konyvmuhely.hu
Először is gratulálok!
Érdekelne, hogy a könyv nyomtatását hol intézted? Mennyiért nyomták? Hány oldalas?
Ki adta ki? Az mennyibe került? Példányonként kérnek érte jutalékot?
Szia Csincsuitta!!!
Egy honlapot ajánlanék neked, és mindenkinek, aki szeretné közzétenni az írását... ez a WWW.holnapmagazin.hu
Regisztrálhattok, és verseket, novellákat lehet beküldeni, amire persze a tagok hozzászólásokat írnak. Én magam is fent vagyok, tehát kérlek titeket, ha regizztek, akkor jelezzétek nekem az üzenőfalon, hogy tudjam innen a hoxáról valakit talán révbe ér.
Mióta fent vagyok, sokat tanultam-állítólag fejlődtem is rengeteget.és ezen a honlapon akár könyveteket is kiadathatjátok...:D
Remélem találkozunk ott:)
Puszi Maja
Ez a versem került a könyv bemutatásán felolvasásra. Bartalis Bladina színésznő olvasta fel:D
Délután visszatérek és elmondom a teendőket!!!!
Eső
Kitárt ablakom előtt ülök,
nézem, ahogy zuhog az eső.
Nézem ahogy csurog a fák levelein
s végül az út porába leereszkedik.
Egy romantikus film jut eszembe
hol egy szerelmespár áll az esőben.
Ölelik egymást s csókolóznak
arcukon az esővíz megcsillan.
Nem érzik, hogy ázott lesz ruhájuk
nem számít ha vizes lesz hosszú hajuk.
Csak azt élvezik, hogy együtt vannak,
És azt a percet, míg vágyva csókolnak!
Sajnos ez csak egy filmbeli kép
én sohasem csináltam még.
Talán egyszer megesik velem,
s a másik vizes ember, te leszel!
Libricz Maja
2008.06.30.
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- A hasamon megjelentek kis lila csíkok, azok mik?
- Lombikra, és Inszemre váró Kismamák! Ma az egyik újságban megjelent, hogy anyagilag becsapják a babára várókat
- Hol olvasható a Magyar Közlönyben megjelent, ogy. által elfogadott deviza hiteleseket segítő törvény, mikortól hatályos?
- "Hoponoponó. A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz.)" c. újonnan megjelent könyv, Domján László ajánlja.
- Tudja valaki az eddig megjelent összes Danielle Steel könyv címet?