Megjegyzett jelszó törlése (beszélgetés)
7. altimi85
2010. márc. 31. 14:11
Sikerült kitörölnöm jó pár megjegyzett jelszót, amit már réges-régen elfelejtettem, hogy azon az oldalon is regiztem!
Köszi mégegyszer!
6. altimi85
2010. márc. 31. 14:02
Köszönöm nektek! Megpróbálom! :D
5. FormulaGirl
2010. márc. 29. 18:27
Szia!
Internet tulajdonságai-->Általános-->Böngészési előzmények-->Törlés-->Pipáld ki: Jelszavak-->Törlés
/Explorer 8-ban/
4. gabikka
2010. márc. 29. 18:27
Minden oldalnak van jelszovaltoztatas lehetosege,ha tudod a regit konnyen fog menni,keresd meg,emailon ertesitenek,elfelejtett jelszo neven,itt lehetoseged van megtartani vagy valtoztatni a jelszavad.
sikert!
3. április29 (válaszként erre: 2. - 8ef78160df)
2010. márc. 29. 18:24
Firefoxnál: eszközök, beállítások, biztonság,mentett jelszavak. rákatt arra amit törölni akarsz, törlés
2. 8ef78160df
2010. márc. 29. 18:15
Nem tudom, hogy hogy lehet, de ha beírsz egy rosszat és azt mented, akkor megváltoztatja a rosszra, és legalább más nem tud belépni!
1. altimi85
2010. márc. 29. 18:00
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogyan lehet egy oldalon kitörölni a gép által megjegyzett jelszót?
Már próbáltam, de nem jön össze sehogy. :(
Előre köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Hogyan tudnám eltüntetni a számítógépről a felhasználónevet, jelszót, amit automatikusan megjegyzett pl. egy játék belépésénél?
- Hogyan tudom kikapcsolni a gmail-ben beállított jelszó megjegyzését?
- Ha megkérdezi a Mozilla, hogy jelszó megjegyzése? És azt választom, hogy "nem, soha", utána hogy lehet ezt módosítani?
- A céges gépemen véletlenül rámentem, hogy "jelszó megjegyzése". Hogyan lehet ezt törölni?