Megismertem egy szűz pasit! (beszélgetés)
Na vagyok csak ettünk:) A fiam felfalt egy fél doboz kechup-ot!!!
Nekem az apósom rák, na meg nekem is van egy ascendensen álló Holdam ami szépen bekavar:)
Én jól kijövök a rákokkal, nem volt gondom velük.
Kiváncsi vagyok asztrómókuskánk merre futott?:DD
Tényleg :) és nem várjuk el a másiktól, hogy rendet rakjon..
Egyébként írták, hogy 2 dudás egy csárdában nem.. De nekem nagyon jól működik minden, kb. évi 1szer vitázunk össze apróságon (hogy nincs rátekerve az üvegre a tető)
hrooszkóóóp :D:D
a kedvencem a sok hülye hiedelem közükl :)
Sziasztok!
Én is szűz vagyok, meg a párom is. Nem vagyok rendmániás, a párom sem. A székemen mindig hever 1-2 ruha, az asztalomon gyülekeznek a kacatok, míg el nem pakolok. A koszt viszont nem tűröm.
Ez a redöny lehúzás dolog ismerős :) a párom állandóan kijavít :) meg én azt is mondom, hogy felhúzom a redönyt :)
szűz, az asc nyilas/skorpió senki nem tudja pontosan, mert tenger skorpió és nyilas vonásom van.
Ja és események alapján sem tudták megmondani:D
lényegtelen, hogy miből.
Én.
miből? :)
te?
Én asztrológus vagyok. A párom, a fiam és a most születendő fiam is szűz!
Ilyet kijelenteni nem lehet, hogy nem bújos, szabadságszerető stb... az inkább a vízöntő:)
Sokat számít mi az ascendense vagy milyen bolygó van az első házában, illetve a 7.-ben:)
A szűz számomra legelviselhetetlenebb tulajdonsága a rendmániája ami már 2 évesen is megvan :s na meg az h állandóan kijavít: a redőnyt nem le huzzuk hanem le engedjük!!!!!
:)
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Mit tennél akkor, ha megismertél egy külföldi férfit, aki szeretne egy párkapcsolatot, de nem beszélitek egymás nyelvét?
- Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva?
- Van itt olyan, aki kilépett a régi rossz kapcsolatából egy új férfiért, akit megismert még akkor, amikor a régivel volt?
- Szűz jegyű pasit megtartani?
- Kirándulni voltunk és megismertem egy fiút....