Megismerkedtem valakivel, de kicsit(?) elrontottam, mit tegyek?:) (beszélgetés)
Miért? Mi nem kerül pénzbe?
Amíg nem lett véletlenül két mobilszámom, én is azt hittem, hogy macerás. De egyáltalán nem az. Megválogatom, hogy a fontosat kinek adom meg.
Azt meg hogyan csinálod?
- Céges, vagy más nevén lévő telefonnal garázdálkodsz?
- Megvárod, amíg téged hívnak?
- Metán lopod a vonalat?
Jóliát is 14 évesen akarták Rómeóhoz adni :)))
Egyébként létezik kamaszszerelem, és gyönyörű dolog, én átéltem, mégsem lettem prosti...:D
Az már más kérdés, hogy a szóbanforgó "fiú" miért van idézőjelben. Azzal egyetértek, hogy jól tette a kislány, hogy nem adta meg az elérhetőségét.
Mi?Egy általam használaton kívüli,feltöltőkártyás legolcsóbb készülék?Uttyanmár kérlek...:)
Amúgy nekem is kb.2hónapja van ilyenem,mert a leendő végzettségem okán már most osztogatják a számom és kell,hogy kikapcsolható lehessek...:D
Semmit nem rontottál el! Nem idétlen, hanem nagyon jó választ adtál a telefonszám elkérésére.
Ha igazán tetszel neki, hidd el, megtalálja a módját, hogy keressen. Ha meg nem... Nehogy már te fuss utána!
Bizony, 14-15 évesen semmi szüksége egy nőneműnek a másik nem közelebbi társaságára, mert prostituált (/stb.) lesz belőle.
Szerinted nem lehet tanulni ebben a korban a párkapcsolat mellett?
Hamis dilemma - ha egyáltalán tudod, mit jelent.
(Időnként elszörnyedek, milyen korlátozott, végletes gondolatok fordulnak meg egyesek fejében.)
Szerintem menj fel te is arra a közösségi oldalra és ha képet is teszel fel, biztosan megtalál.
Az nekem is feltűnt, hogy a fiú szó miért van idéző jelben? Ha talán nem fiú, hanem jóval idősebb férfi, akkor hagyni kell.
További ajánlott fórumok:
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Hogy lehet megkérdezni egy ismerőstől akinek eddig a kapcsolatai nem jól alakultak, de most megismerkedett valakivel, hogy mi a helyzet?
- Elveheti-e tőlem a válásnál a gyerekeket a férjem, csak azért mert megtudta megismerkedtem valakivel 1-2 hete?
- Szeretnék megismerkedni valakivel aki már dolgozott az USA-ban. Hogyan lehet biztonságos munkát találni?