Megint jönnek Gáspárék a tévében (beszélgetés)
Amikor először volt a család műsorban, én is néztem 1-2 részt, mert mulattságosnak találtam a műsort. De elég hamar már inkább szánalmasnak. Azért tudok én is véleményt alkotni mert láttam.
De hisz a közízlést tudod/tudjuk. Ez van, és egyre inkább így lesz. Köztudott hogy az a réteg akinek színvonalasabb idényi vannak nem tévét néznek, illetve egyre többen elszivárognak az országból. Felhígul a lakosság és mi marad?🤔
Szerintem is nagy nézettségre számítanak, különben nem éreznének késztetést a szereplésre.
Nézi, aki nézi, nekem se nem oszt, se nem szoroz. A nézettségre azért őszintén kíváncsi lennék. Csak amiatt, mert a nézettség tényleg a közízlést tükrözi.
Azt is tudom, hogy sokan azzal vagdalkoznak, hogy hiszen te is nézed, azért van róluk véleményed...
Igen. Mert valóban kikerülhetetlenül az arcomba nyomják őket. Ha akarom, ha nem. Elég egy reklám, elég a telefonom. És pont amiatt nem vagyok már rájuk kíváncsi, mert más műsorban (amiben nemcsak ők szerepeltek; pl. Ázsia Expressz, és korábbi műsorok) már több volt a sokból és a sokkból.
Egyszer azt is megkaptam, hogy az irántuk érzett véleményemmel degradálom azokat, akik kíváncsiak rájuk. Erről szó sincs. Véleményem van róluk. Nem pozitív. Viszont soha nem írtam sem róluk, sem más celebekről sértő kommentet, minthogy azokat sem minősítettem soha, akik szeretik őket.
Sokan nem várjuk, de jön.
Fellélegeztem, mert megnéztem hánykor kezdik. Akkortól pont nem tévézek. Biztos hogy nagy nézettségre számítanak, azért tették későbbi időpontra. Aki rajong Gáspárékért miattuk tévézik még ilyenkor is.
Előtte a házasság első látásra azt nézem, és abban bízom ha véget ér, nézhető műsort adnak utána ebben az időpontban.
Már nem sokat kell várni. Ma este megérkeznek.
Majd kiderül, milyen lesz a nézettség. Az majd tükrözi a közízlést.
Egy biztos: nekem más programom lesz.
Hol van a műsorgyártók felelőssége?
Tudjuk, hogy a bőség zavarában alig talál az ember értelmes, színvonalas műsort a tévében. Sokszor arra gondolok, hogy ettől lejjebb már nincs. De szembesülők vele, hogy van.
A műsorgyártók, ha kritizálják őket, azzal védekeznek, hogy ők csak kiszolgálják a közízlést, azaz olyan műsort készítenek, amire igény van. Kérdezem én: az ízlést nem lehetne formálni is? Igényesebb választék, igényesebb közönség. Szerintem ez lenne a helyes hozzáállás.
Na, akkor Gáspárék sem szerepelnének a kínálatban.
Azok a fiatalok, akiknek a szülei ilyenen szocializálják őket.
Kell, hogy egy gyerek mindent lásson. Kell, hogy halljon, DE ott a szülő, aki példát kell/ene, hogy mutasson mi a jó, a követendő és mi a szemét.
Rossz felé haladunk, az értéktelen emberek lettek előtérbe helyezve.
Nagyon szomorú lennék, ha családom bármelyik tagja ilyennel lenne híresen hírhedt.
Én a 23 éves családtagomra vagyok büszke, aki 3 hetet Egyiptomban tölt a menekültek segítségében vesz részt.
Nagyon fáradt, online tanul addig is, hogy a tananyagával le ne maradjon.
Csinálja ezt lelkiismeretből másokért, ingyen, kamerák nélkül. Úgy, hogy a városból sem lát semmit.
Vess meg! Nekem ez az értékrendem. Nem az adócsaló, senkiháziak.
A yutube-on kerestem dr. Alex Hui videókat. Magyar nyelven nem találtam. Azt írod, hogy te tanulsz tőle. Ezek szerint tudsz angolul...
Gáspárék a fasorban sincsenek, jó hogy inkább ilyeneket nézel a neten.
Dr. Alex Hui a hagyományos kínai orvoslás doktora, regisztrált akupunktúrás és gyógynövényszakértő.
Náluk az orvosi egyetemen tananyag a csikung. A yutube csatornáján olyan egészségmegőrző csikung gyakorlatsort mutat be részletes magyarázattal amit az egyetemen tanult. Én most ezt tanulom tőle és az immunrendszer erősítést. De vannak ott nagyon hasznos akupresszúrás segítségek is.
Nem ismertem őt, de utánanéztem. A kínaiak általában jók a gyógyításban. Látom akupunktúrával foglalkozik. Én nm próbáltam még, de hatnia kell, ha ennyire népszerű.
Múlt héten például az egyik gyereknél olyan szert találtak, amiről nem is hallottunk. Még ízesítik is különböző aromákkal, de azt mondták nagyon káros a tüdőre. Ráadásul kiskorúaknak adják el egyesek az ilyeneket. Ez nagyon szomorú.
De, én vállalom hogy láttam vele műsort régen, de olyan régen hogy már nem tudom mit. Azóta ha valahol feltűnik, azonnal elkapcsolok.
Hát kinek mi való.
Nekem Pl. mostanában Dr. Alex Hui tanításai valók.😀
És van egy csomó hasonló.