Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Megint egyre több a covidos. Két kollégám is az épp. Több a... fórum

Megint egyre több a covidos. Két kollégám is az épp. Több a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

8. Myra (válaszként erre: 5. - Apeeng)
dec. 5. 07:51
Én is maszkot hordok közösségben, tényleg kevesen hordanak maszkot, de mindig látok másokat is.
dec. 4. 22:50

COVID-19: Certificate Of Vaccination Identification by (-) Artificial Intelligence [Code 19 = A.I.]

(mesterséges intelligencia általi oltási igazolás)

6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Apeeng)
dec. 4. 19:54

2019-ban kapta,m el kórházban

Havenek, b.nőnek panaszkodtam hogy kapar a torkom

Hipohonder

Kértem egy covid tesztet, akkor mifelénk az önkormi fizetett egy orvost, így kb 1 óra múlva ott volt kenetet vett. Hégtfőn az emilben olvastam a pozitiv testet. Elkezdtem irni a végrendeletemet

Két hét itthon, erős két hét a Péterfiben

Szomszédasszony azt mondta mikor hazajöttem, nem gondolta volna hogy túlélem

Boltban olyan gyorsan körbefutok hogy levegőt sem veszek :)

dec. 4. 19:34

Öreg vagyok, ezért kellően berezelve..én ha vásárolni megyek, az áruházban maszkot veszek fel. Rajtam kívül senkin nincs, úgy néznek rám, mint egy ufo-ra.

viszont láttam olyant, hogy a piac szab terén is hordott egy idős ember maszkot..senki nem figyelt fel rá..

akkor most ennyire nem törődünk a coviddal?

4. etr4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 14:27
Nálunk is ősz eleje óta, akkor nem is tűnt fel sok embernek hiába mondtam, de mostmár igen többen betegek nálunk is.
dec. 4. 11:43

3x voltam covidos.

A 3.óta pajzsmirigybeteg vagyok.

dec. 3. 19:12
Kórházi dolgozóként majdnem belehaltam 4 éve... Kötelezően "oltakoztam" Lehet azért élek... vagy nem?? Az élet szép! Élvezd,érezd amíg lehet az életet, amíg élsz!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook